Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ασύλληπτο.Σκότωσε τα παιδιά της, τη μητέρα της και τον αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε!



Η 35χρονη μητέρα, θεωρείται πως ήταν αυτή που εκτέλεσε τα πέντε μέλη της οικογένειάς της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως μεταδίδουν τα αυστριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Αυστρία. Μία γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα, τον αδελφό, τα τρία παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στην πόλη Μπόχαϊμκιρχεν, που
βρίσκεται δυτικά της Βιέννης.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, όταν η αστυνομία,ανακάλυψε τα πτώματα σε κτίριο όπου διέμεναν και το οποίο παλαιότερα λειτουργούσε ως εστιατόριο. Είχαν προηγηθεί μαρτυρίες ότι τα τρία παιδιά της οικογένειας απουσίασαν τις τελευταίες ημέρες από το σχολείο.

Η 35χρονη μητέρα, θεωρείται πως ήταν αυτή που εκτέλεσε τα πέντε μέλη της οικογένειάς της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως μεταδίδουν τα αυστριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με έναν γείτονα, τα θύματα και η δράστης δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικοί, όμως άλλη μαρτυρία κάνει λόγο για μία συνηθισμένη οικογένεια, που δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, πρόκειται για το πιο βίαιο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ στην Αυστρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου