Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτινό μήνυμα αγάπης του Δήμου Σκύδρας για όλον τον κόσμο



Τούτες τις μέρες των γιορτών, της αυτογνωσίας και της αλληλεγγύης, το καλημέρισμα αλλά και κάθε αλληλοχαιρετισμός    με τους συμπολίτες και τους συνανθρώπους μας συνοδεύεται μ΄ευχές.
Ευχές στερεότυπες, επαναλαμβανόμενες που όμως πηγάζουν κι αναβλύζουν  αυθόρμητα από τις καρδιές μας. Ευχές που θέλουμε να τις ανταλλάσσουμε με τους γύρω μας ελπίζοντας, πιστεύοντας κι αγωνιζόμενοι  για την πραγμάτωσή τους, παρά τις δυσκολίες και τις ανέχειες που βιώνει η κοινωνία μας.

Ο γιορτινός στολισμός, οι ευχές, η αναβίωση των λαϊκών παραδόσεων, των ηθών κι εθίμων από την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά  και κυρίως οι πράξεις συναδέλφωσης κι αλτρουισμού χαρακτηρίζουν τις ημέρες αυτές.
Κάλαντα κι άλλα χαρμόσυνα τραγούδια γεμίζουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τους πολιτιστικούς μας συλλόγους και τη Δημοτική Φιλαρμονική.
Στο πλαίσιο αυτό, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκύδρας Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, η Χορωδία της Καλής και η Χορωδία της 2ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Σκύδρας, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα άσματα κι αντάλλαξαν ευχές με τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου,  Αντιδημάρχους,  Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων και Στελέχη του Δήμου.
Αποχαιρετώντας, λοιπόν, το 2016 και στην ανατολή της νέας χρονιάς 2017 από τον γιορτινό, φιλόξενο Δήμο  Σκύδρας και τους ανθρώπους του, πάμπολλες και ειλικρινείς ευχές για  Χρόνια Πολλά με υγεία, ευλογία, ειρήνη, ελευθερία, δικαιοσύνη και προκοπή για όλους τους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου