Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον φόνο πολύτεκνης μητέρας



Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες σχετικά με τη δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής δολοφονημένη με μια σφαίρα από κυνηγετικό όπλο, σε αγροτικό παράδρομο, στο 3ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Γαργαλιάνων- Λεύκης. Στις έρευνες για την ανακάλυψη του δολοφόνου προΐσταται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στους Γαργαλιάνους και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά της Ζωής από την Αθήνα, για
να συνδράμει στις έρευνες.

Ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αυτή έφυγε από το σπίτι, αφού εξετάστηκε για περισσότερες από 36 ώρες από τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας εκτιμούν πως είτε η γυναίκα είχε συνάντηση με τον δολοφόνο της, είτε πήγαν μαζί στο σημείο του φόνου. Οι ενδείξεις που υπάρχουν έως τώρα δείχνουν ως σημείο του φόνου το αυτοκίνητο, όπου και βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.

Περισσότερες απαντήσεις για τη δολοφονία αναμένεται να δοθούν το πρωί της Δευτέρας, καθώς αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο της Κορίνθου, από τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κωτακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου