Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ Γιαννιτσών!!!



Σε μια ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα το ΚΔΑΠ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑΠ πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου την χριστουγεννιάτικη γιορτή του.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ρίνγκελ, ένας μικρός και πονηρός καλλικαντζαράκος που όλο αυτόν τον καιρό επικοινωνούσε καθημερινά με τα παιδιά του ΚΔΑΠ με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο του… γράμματος, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της γιορτής, αφού για ένα μήνα ήταν παρών στις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες του ΚΔΑΠ!!!







Μαζί του τα παιδιά κυνήγησαν σοκολατένιους Άι Βασίληδες, έφτιαξαν cookies και τρουφάκια, ζυμαρένια στολίδια, μολυβένιους στρατιώτες, είδαν χριστουγεννιάτικη ταινία και έφαγαν ζεστούς λουκουμάδες, έπαιξαν το κυνήγι θησαυρού και ένα σωρό αλλά παιχνίδια!!! Ο Ρίνγκελ υπήρξε πηγή έμπνευσης, χαράς και δημιουργίας για όλους!!!
Στην γιορτή ήταν καλεσμένη η συντοπίτισσά μας συγγραφέας Μαρία Ποπκιώση, που παρουσίασε στα παιδιά με διαδραστικό τρόπο το χριστουγεννιάτικο παραμύθι "Καλέ μου Άι Βασίλη..."


Στη συνέχεια, αφού πρώτα τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ακολούθησε πάρτι με παιχνίδια και χορό !!!
Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν στα παιδιά οι κατασκευές τους και το γούρι του 2017, που ήταν το παραδοσιακό μας καραβάκι φτιαγμένο από χαλκό, σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας !!!
Τα παιδιά και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και το 2017 να φέρει Υγεία και Ευτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου