Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους άνδρες των «Ικάρων» Γιαννιτσών επί της Νέας Σάντας Κιλκίς



Ο τελευταίος αγώνας του ανδρικού τμήματος μπάσκετ των "Ικάρων" , το Σάββατο που μας πέρασε, έμελλε να είναι και ο πιο συναρπαστικός προς τέρψη των φίλων του αθλήματος και της ομάδας των Γιαννιτσών.
Μετά από 40 λεπτά παντοδυναμίας η Ακαδημία των Γιαννιτσών γεύτηκε ακόμα μιά μεγάλη εκτός έδρας νίκη με τελικό σκορ 98-51.

Οι "Ίκαροι" ήταν καταιγιστικοί, τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση, περνώντας σαν σίφουνας από το παρκέ του Κιλκίς, πατώντας συνεχώς το γκάζι στο τέρμα και με όπλο την ασφικτική άμυνα ,τις γρήγορες επιθέσεις αιφνιδιασμούκαι την εκπληκτική ευστοχία δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αξιόλογη ομαδα της Νέας Σάντας να πλησιάσει στο σκορ και να ονειρευτεί την ανατροπή.
"....Η ομάδα ήταν εξαίσια στο σημερινό ,εύκολο όπως εξελίχθηκε, για εμάς παιχνίδι. ....Δεν είχαμε καθόλου κενά στην απόδοση μας, κρατήσαμε μια σταθερότητα στην υψηλή απόδοσή μας .... Σ' ένα παιχνίδι εκτός έδρας,είναι δύσκολο να κερδίσεις, πρέπει να έχεις πολύ καλή συγκέντρωση αλλά και απόδοση για 40 λεπτά, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο...." τόνισε με έμφαση ο υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος Σπόντης Νίκος."....Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Σάντας και καλή συνέχεια..Συγχαρητήρια στον κόουτς Ντουβαλέτη και σε όλους τους παίκτες μας για την υπερπροσπάθεια που κάνανε...Η νίκη αυτή θα βοηθήσει σε επίπεδο ψυχολογίας η οποία παίζει πάντα ρόλο. Δεν υπάρχουν περιθώρια να πανηγυρίσουμε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και πέρα της θετικής ψυχολογίας και των βαθμών δεν αποκτάμε κάποιο πλεονέκτημα σε αυτόν τον μαραθώνιο. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια και ελπίζουμε για το καλύτερο.....
Θα πώ για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες που κάνουν μια καινούργια αρχή σε μιά άγνωστη για αυτούς κατηγορία... Επομένως κάθε νίκη που κάνουμε είναι μεγάλη...Αισιοδοξούμε για ένα συναρπαστικό β' γύρο!....".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου