Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστούμε ΔΕΥΑΠ !!Θα μείνει αξέχαστο το "δώρο" που μας έκανες.



Στην απίστευτη ταλαιπωρία που υποβλήθηκαν από την πολύωρη διακοπή νερού παραμονές Χριστουγέννων αναφέρονται δεκάδες μηνύματα αναγνωστών  μας. Οργή και αγανάκτηση χαρακτηρίζουν τα περισσότερα καθώς χιλιάδες συμπολιτών μας ετοιμάζονταν να γιορτάσουν  και το άφαντο νερό στις βρύσες ,έκανε τη ζωή τους πραγματικά δύσκολη. Δείτε την επιστολή που μας έστειλε ένας φίλος αναγνώστης.


«Να ναι καλά ο Δήμαρχός μας και τα τσακάλια της ΔΕΥΑΠ. Ήταν ο αρραβώνας της αδερφής μου που μας κράτησε στα Γιαννιτσά και έφερε στην πόλη μας τα συμπεθέρια  από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είμασταν πολλοί. Καμιά 30αριά.Η αδερφούλα μου στο κομμωτήριο η καημένη ήθελε να ναι μια θεά που ούτως ή άλλως είναι. Η μάνα έβαζε τα δυνατά από το πρωί στην κουζίνα για να κάνει τη διαφορά.Ήρθε και η θεία να βοηθήσει. Σχεδόν όλα έτοιμα για τις 9 το βράδυ που περιμέναμε τον γαμπρούλη μας. Και τότε σκάει το δώρο-έκπληξη του κ.Στάμκου ,έτσι για να τον θυμόμαστε μια ζωή. Μείναμε με τον ιδρώτα στο κορμί μας για να τον θυμόμαστε τον μπαγάσα. Τρέχαμε σαν τρελοί να βρούμε εμφιαλωμένα. Ούτε γω θυμάμαι πόσες φορές ανεβοκατέβηκα για να βρω νερό. Μέχρι και στην αχώνευτη γειτόνισσα πήγα να της ζητήσω καμιά κανάτα.Η μάνα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.Ο μπαμπάς έριχνε τα καντήλια του στον Στάμκο και δεν είχε άδικο. Και γω απλά έπινα τις μπύρες τη μια πίσω από την άλλη για να μην εκραγώ. Τέλεια .Μια κατάσταση άλλο να στη λέω και άλλο να τη ζεις.Κι όλα αυτά γιατί οι τεμπελχανάδες του Δήμου δεν φρόντισαν να ελέγξουν τη δεξαμενή στο Τσαλί και να διαπιστώσουν αν είχε αρκετό νερό για αυτές τις μέρες.Ευχαριστούμε ρε ,ευχαριστούμε.Θα μείνει αξέχαστο το χουνέρι σας.Σε μένα και χιλιάδες άλλους αυτής της ταλαίπωρης πόλης.»

7 σχόλια:

  1. ρε το τι βρίσιμο έχει φαει ο δημαρχος εκεινη τη βραδια δε περιγραφετε.μονο για τα πανηγηρια ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΕΥΑΠ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ με της μπύρες που έπινες, όταν χαλάει το αυτοκίνητό σου στην άκρη του πουθενα πες μου πόση ώρα θα κάνεις να το μεταφέρεις στο συνεργειο και πόσες ώρες η ημέρες θα χρειαστη να το πάρεις ετοιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φταιει η ΔΕΥΑΠ ρε αθλιοι???Οι ανθρωποι τρεξανε να αποκαταστησουν την βλαβη που προκληθηκε απο την υπερκαταναλωση!!!Μην μιλατε οταν δεν ξερετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΖΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΝ ΒΡΗΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΠΕΛΛΕΣ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΚΟΛΙΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή