Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

To «ξεκατίνιασμα» Τζάκρη-Σηφάκη βλάπτει σοβαρά την υγεία της… Πέλλας.




  Το πολιτικό «μαλλιοτράβηγμα» και το διαρκές «ξεκατίνιασμα» Τζάκρη –Σηφάκη για το ποιο  από τα δύο Νοσοκομεία της Πέλλας, πρέπει να προμηθευτεί  πρώτο τον αξονικό τομογράφο που και στα δύο χρειάζεται, θλίβει το σύνολο των πολιτών της Πέλλας. Είναι απαράδεκτο, μικροπρεπές, μισαλλόδοξο και εντελώς διχαστικό το πνεύμα πολιτικής σκέψης και λειτουργίας και των δύο ομόσταβλων  βουλευτών. Η δημόσια και δίχως προηγούμενο αντιπαράθεσή τους, θυμίζει την εποχή των Μαυρογιαλούρου. Εποχή που αμφότεροι στα λόγια ξορκίζουν αλλά στην πράξη δογματικά αναβιώνουν.
     Σε όσες δερμάτινες υπουργικές καρέκλες κι αν καθίσουν, όσο ψηλά τακούνια και να φορέσουν, όσα βαρύγδουπα  δελτία τύπου και να εκδώσουν, όσες φωτογραφίες με μεγαλόσχημους και αν δημοσιεύσουν για να «ψηλώσουν» κι οι ίδιοι-ίδιες, τίποτα απ’όλα αυτά δεν πρόκειται να τους αναβαθμίσει σε σοβαρούς πολιτικούς παράγοντες. Τίποτα και με κανένα τρόπο.Η κακοδαιμονία με τους μικροπρεπείς και μικρόνοες  πολιτικούς  θα συνεχίσει να σημαδεύει και να ταλαιπωρεί την Πέλλα.
   Ο τρόπος που λειτουργούν και αντιπαρατίθενται προσβάλλει και πλήττει τα τα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών της Πέλλας. Αδυνατούν ή μάλλον εσκεμμένα αποφεύγουν να κατανοήσουν πως σε τόσο σοβαρά ζητήματα ,όπως αυτό της υγείας ,θα έπρεπε να υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και κοινές δράσεις όλων των παραγόντων.

 Το παρωχημένο και φτηνιάρικο πολιτικό  θέατρο  με τα αλλεπάλληλα και αντικρουόμενα δελτία τύπου Τζάκρης και Σηφάκη μας κάνει να πιστεύουμε πως οι δυό τους βρίσκονται σ’άλλο  κόσμο .Το μοναδικό που μάλλον τους απασχολεί είναι η προσωπική τους διάσωση και επιβίωση ενόψει της κατάρρευσης που έρχεται. Δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν πως ο κόσμος ούτε ξεχνά ούτε κουτόχορτο τρώει .Στη συνείδηση των πολιτών είναι και οι δύο «μαυρισμένοι».

3 σχόλια:

  1. Έρχονται αξονικοι,φεύγουν αξονικοι,κλείνουν τμήματα της ΔΟΥ,κλείνουν παραρτήματα της Εθνικής Τράπεζας,επιχειρήσεις κλείνουν και απολύουν τον εναν μετα τον αλλο τους, εργαζόμενους,το εργατοϋπαλληλικό κέντρο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδω και καιρο,και οι μοναδικοί που δεν αντιδρούν σε τιποτα ειναι σύσσωμη η δημοτική αρχη!Ουτε με ηλεκτροσόκ ουτε καν με τον σεισμό δεν ξυπνάνε αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ. ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΩΘΥΜΕΝΟ ΤΟΥ.
      ~Ρούντολφ το ελαφακι~

      Διαγραφή
  2. ΜΑΛΛΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΑΛΛΩΝ ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΕΖ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή