Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Προβολή μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με την Ντιλέκ Κοτς για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών στη Πέλλα TV



Σήμερα Σάββατο (17-12-2016) και ώρα 15.00' και σε επανάληψη αύριο Κυριακή (18-12-2016) και ώρα 18.00' θα μεταδοθεί από την Pellatv η μουσικοχορευτική Εκδήλωση Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε στις 27-11-2016 με πρωτοβουλία της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών και με συνδιοργανωτές την Ι. Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, τον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών. . 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα έσοδα της θα διατεθούν για την αγορά αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και η πολυπληθής παρουσία του κοινού δήλωνε την αναγκαιότητα εκπλήρωσης του παραπάνω σκοπού.
Η παρουσία στην παραπάνω εκδήλωση και της γνωστής, από την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» ερμηνεύτριας Ντιλέκ Κοτς, σαγήνευσε με την βελούδινη φωνή της τους θεατές, ερμηνεύοντας τραγούδια από την Μικρά Ασία και την Καππαδοκία.


1 σχόλιο:

  1. Τώρα που θα φέρει η τζάκρη τον τομογράφο, τα έσοδα από την παράσταση που θα πάνε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή