Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Θρίλερ: Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη- Στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο



Οι Τούρκοι πραξικοπηματίες δήλωσαν emergency και mayday, πέρασαν τα σύνορα και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης
Ένα απίστευτο πολιτικό-διπλωματικό θρίλερ που απειλεί να εμπλέξει την Ελλάδα στα γεγονότα που κλονίζουν την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν εκτυλίσσεται περίπου από τις 11:45.

Πώς να αποφύγετε τον πονόλαιμο το καλοκαίρι

Καλοκαίρι, η πιο θερμή περίοδος του χρόνου. Η ζέστη και η υπερβολική υγρασία θα μας ταλαιπωρούν συνεχώς. Αυτό θα έχει σαν επακόλουθο την εντατική χρήση κλιματιστικών.Είναι όμως, γνωστό ότι η συνεχής χρήση των κλιματιστικών ξηραίνει την ατμόσφαιρα και μπορεί να προκαλέσει πονόλαιμο και βήχα, ή ακόμα και κρυολόγημα.
Μερικοί από τους λόγους είναι:
- Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας από κρύο σε ζεστό και αντίστροφα.

Σκότωσε με φτυάρι τον σκύλο της γειτόνισσας

Τον σκύλο της γειτόνισσάς του κατηγορείται ότι σκότωσε, χτυπώντας το με φτυάρι, ένας 66χρονος σε χωριό των Σερρών. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο τετράποδο εισήλθε στην αυλή του, η οποία δεν ήταν περιφραγμένη.Όπως κατήγγειλε η 34χρονη κηδεμόνας του σκύλου, ο άνδρας χτύπησε επανειλημμένα το ζώο με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Σερρών.Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών με

Δηλώσεις συμμετοχής επιχειρήσεων Πέλλας στην 81η ΔΕΘ



Στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ,  το Επιμελητήριο Πέλλας προτίθεται να συμμετέχει με δικό του περίπτερο περίπου 50 τ.μ. στο οποίο θα φιλοξενήσει επιχειρήσεις του Νομού Πέλλας.

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία

Αν και η ηρεμία δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Τουρκία, όλα δείχνουν ότι η απόπειρα πραξικοπήματος από μέρος του στρατού απέτυχε.Αυτό οφείλεται σε τρεις λόγους, σύμφωνα με τον Γκιουλνούρ Αϊμπέτ, στη συμμετοχή, την αντίδραση των υψηλόβαθμων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και τον ρόλο του κόσμου.Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μιλώντας στο BBC ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Bahcesehir University στην Κωνσταντινούπολη, οι λόγοι που φαίνεται να απέτυχε το πραξικόπημα είναι οι εξής:

Αποκάλυψη-σοκ για τον Σαμαρά!

A πίστευτο κι όμως αληθινό. Δάνειο ύψους 2.000.000 ευρώ έλαβε από την Attica Bank η Ν.Δ. επί προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση, που είχε εκχωρήσει όμως και σε άλλες τράπεζες για τη λήψη άλλων δανείων! Το «φέσι», μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κατά την απολογία του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, έχει φτάσει σήμερα τα 2.500.000 ευρώ, αφού, μετά την εκταμίευσή του το 2011, δεν πληρώθηκε καμία δόση.Την ίδια ακριβώς πρακτική ακολούθησε και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο. Ελαβε δάνειο ύψους 5.000.000 ευρώ και, ενώ υποτίθεται πως θα αποπληρωνόταν δύο χρόνια

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Νέας Πέλλας 2016




Στο σκαμνί για ξέπλυμα χρήματος ο Χατζηγιάννης.

Να δικαστεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προτείνει η εισαγγελέας Εφετών, Ευσεβία Κορμικιάρη σχετικά με την υπόθεση των εμβασμάτων των 5 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής στην Κύπρο.Με πρότασή της (1199/16) προς το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας ζητά να κριθεί απαράδεκτη και να απορριφθεί η έφεση που είχε ασκήσει ο τραγουδιστής κατά του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το ποσό των 5 εκατ.  ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην

Το Ε.Κ.Γ. στην 24ωρη απεργία της 17ης Ιουλίου ενάντια στη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές



Η  Διοίκηση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Γιαννιτσών  αποφάσισε να συμμετέχει στη 24 ωρη απεργία που κήρυξε η ομοσπονδία του κλάδου για την Κυριακή 17 Ιουλίου ενάντια στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και  καλεί όλα τα μελή της αλλά και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου  να συμμετάσχουν.

Economist: Γιατί οι στρατιωτικοί επιχείρησαν το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν



Να εξηγήσει γιατί μια μερίδα του στρατού επιχείρησε να κάνει πραξικόπημα στην Τουρκία εξηγεί ο Economist.
Αφού αρχικά αναφέρει τα γεγονόταν το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολιτικές και κοινωνικές διαφορές στην Τουρκία εντείνονται από το 2013, όταν η χώρα ταρακουνήθηκε από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και σκάνδαλα διαφθοράς, τα οποία κόστισαν τις θέσεις τους σε τρεις υπουργούς.

Έρευνα για ενδεχόμενες ευθύνες εισαγγελέων στην υπόθεση Siemens, ζητούν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



Nα διερευνηθούν και να αποδοθούν εγκαίρως, όχι μόνο πειθαρχικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για ενδεχόμενο δόλο των εμπλεκομένων εκ μέρους της εισαγγελίας Εφετών, στην υπόθεση της επ' αόριστον αναβολής της δίκης της Siemens, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο υπογράφοντα τον Μάκη Μπαλαούρα.

Τοποθέτηση Γ.Καρασμάνη για την προστασία γης υψηλής παραγωγικότητας, κατάργηση υποθηκοφυλακείων και για τη φέτα



Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τους υδρογονάνθρακες, τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης, εστιάζοντας την παρέμβασή του σε τρία σημεία:
Κατ’ αρχήν στο άρθρο 50 που αφορά στην προστασία της γης υψηλής παραγωγικότητας και το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλη αναταραχή και έντονες διαμαρτυρίες στους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων με πρόσοψη σε εθνικούς, επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους, ή βρίσκονται σε απόσταση 200 μέτρων από τον άξονα εθνικών και επαρχιακών οδών, ή σε απόσταση 150 μέτρων από τους άξονες δημοτικών δρόμων.

Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες με εντολή του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, στα νησιά και στα αεροδρόμια - στις εισόδους της χώρας.Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, η επιφυλακή διατάχθηκε για παν ενδεχόμενο δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι όμορη χώρα με την Τουρκία, ενώ σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ο αναπληρωτής υπουργός και οι επιτελείς της ΕΛΑΣ παρακολουθούσαν τις εξελίξεις.

Ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών Ν.Πέλλας «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» συγχαίρει τον Δημήτρη Τσίτσο για την τεράστια επιτυχία του



Ο  Σύλλογος  Στραντζαλιωτών  Νομού  Πέλλας  « Η  ΣΤΡΑΝΤΖΑ»  συγχαίρει  τον  Στραντζαλιώτη  αθλητή  του  ΟΦΚΑ  Δημήτριο  Τσίτσο  για  το  ασημένιο  μετάλλιο  που  πήρε  στον  ακοντισμό  στην  Παγκόσμια  Γυμνασιάδα  με  βολή  στα  68,34μ.
ΜΠΡΑΒΟ  Δημήτρη.
          Να  είσαι  πάντα  γερός  και  να  μας  κάνεις  περήφανους.

Απετράπη το πραξικόπημα στην Τουρκία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλο το χρονικό



Απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία και ο Ταγίπ Ερντογάν ανέκτησε τον έλεγχο στη χώρα. Το πραξικόπημα, σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, οργανώθηκε από μερίδα πρώην και εν ενεργεία αξιωματικών του στρατού. Μάλιστα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης το αεροσκάφος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο υποδέχτηκαν χιλιάδες υποστηρικτές του.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 16/7

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Σε εξέλιξη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία καθώς o τουρκικός στρατός ανακοίνωσε αργά σήμερα πως κατέλαβε την εξουσία για να αποκαταστήσει την δημοκρατική τάξη. O Πρωθυπουργός της χώρας Μπιλαλί Γιλντιρίμ αναγνώρισε σε δηλώσεις του ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πραξικόπημα από μερίδα των ένοπλων δυνάμεων αλλά ότι «αυτή η κυβέρνηση εκλεγμένη από το λαό παραμένει να έχει τον έλεγχο». Αναμένεται διάγγελμα και του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που φέρεται να είναι ασφαλής. 

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Φακέλωμα με... μια ματιά

 Δεδομένα από την ίριδα του ματιού περίπου 430.000 ατόμων φέρεται να έχει συγκεντρώσει το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) κατά τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Verge.Δημοσίευμα του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC, το οποίο επικαλείται τα στοιχεία της έρευνας, αναφέρει ότι το εγχείρημα του FBI, που ξεκίνησε ως πιλοτικό το 2013, εξελίχθηκε τελικά σε μια σημαντική βάση δεδομένων «χωρίς να έχει προηγηθεί καμία δημόσια συζήτηση επί του θέματος ή εποπτεία».

Ανθρακούχα ποτά.Οι 10 «βλάβες» που προκαλούν στον οργανισμό μας

Τα έχουμε ακούσει, τα γνωρίζουμε, τα έχουμε αποδεχτεί. Κανείς μας όμως δε δηλώνει πρόθυμος να στερηθεί το αγαπημένο του ανθρακούχο ποτό προκειμένου να γλιτώσει τα βλαβερά συστατικά που αυτό περιέχει.Πέρα από τις πολλές θερμίδες, τα χημικά συστατικά και τα καρκινογόνα υποκατάστατα ζάχαρης που μπορεί να περιέχουν, τα ανθρακούχα ποτά είναι τόσο εθιστικά που είναι ικανά ακόμα και να μας αρρωστήσουν αν διακόψουμε «μαχαίρι» την κατανάλωσή τους.

Η πρώτη φωτογραφία του Δία και των δορυφόρων του από το Juno [εικόνες]



Μετά από ένα ταξίδι 5 ετών, πριν από λίγες μέρες, το διαστημικό σκάφος Juno μπήκε με επιτυχία σε τροχιά γύρω από τον μεγαλύτερο πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος.
Μια δύσκολη και χρονοβόρα αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, με τους «πανηγυρισμούς» της NASA να είναι έντονοι αλλά και σύντομοι, αφού το Juno έπιασε δουλειά από νωρίς.
«Ηρθε η ώρα να δω από κοντά όσα κάποτε είδε ο Γαλιλαίος για πρώτη φορά μέσα από το τηλεσκόπιο του» είχε τουιτάρει ο επίσημος λογαριασμός του Juno στο Twitter, μπαίνοντας σε τροχιά γύρω από τον Δία, στις 5 Ιουλίου.

Σε Στρουμφοχωριό μετατράπηκε το Νηπιαγωγείο Αρσενίου!



Σε στρουμφοχωριό μετατράπηκε το Νηπιαγωγείο του Αρσενίου που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού, για τους λιλιπούτειους μαθητές του!

Οι χαρούμενες, ζωντανές, ζεστές και γιγαντιαίες ζωγραφιές της Μαρίας Μαγάκη, μαθήτριας της Γ' τάξης του ΓΕΛ Σκύδρας, που καλύπτουν ολόκληρο το σχολείο το κάνουν πλέον ένα ζεστό και φιλόξενο νηπιαγωγείο.

Νέα πρόκληση Σκοπιανών: Διοργανώνουν εκδήλωση για την γέννηση του Μ. Αλεξάνδρου



Τελετή στην Ακαδημία Σκοπίων για τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 21 Ιουλίου ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί, προκαλώντας για άλλη μία φορά την Ελλάδα.
Στα πλαίσια της διαπαιδαγώγησης και της "μακεδονοποίησης" του σλαβικού πληθυσμού στα Σκόπια, θα γίνουν εκδηλώσεις για την γέννηση του βασιλιά της Μακεδονίας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.
Έτσι:

Μπόρις Τζόνσον – Ο Μπένι Χιλ της πολιτικής ζωής

«Η Τερέζα Μέι απέτυχε ως πρωθυπουργός 90 λεπτά αφού ανέλαβε» ήταν ο τίτλος της Βρετανικής Independent όταν έγινε γνωστό πως νέος Υπουργός Εξωτερικών διορίστηκε ο Μπόρις Τζόνσον «Τη μισή μέρα ο Μπόρις Τζόνσον θα την περνάει ζητώντας συγγνώμη για τις προσβολές προς άλλες χώρες» έγραφε η Telegraph, ενώ η Mirror αρκέστηκε σε τρεις λέξεις «Αγαπητέ κόσμε... Συγνώμη».Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της νικηφόρας εκστρατείας υπέρ του Brexit είναι πλέον ο εκπρόσωπος των Βρετανών στο εξωτερικό και το να πούμε πως η Τερέζα Μέι το... τερμάτισε δεν θα είναι καθόλου υπερβολικό.

Πωλείται επιχείρηση-εξοπλισμός καθαριστηρίου στα Γιαννιτσά



Καθαριστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών πωλείται είτε σαν επιχείρηση είτε ο εξοπλισμός. Ισίδωρος
τηλ. επικοινωνίας 6974894490

ΔΕΗ: Έως 30/9 η ρύθμιση των 36 δόσεων για χρέη

Την παράταση της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις έως και τις 30 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΗ, καθώς όπως σημειώνει αναμένεται αύξηση των αιτημάτων για διακανονισμό.Ειδικότερα, η ΔΕΗ ΔΕΗ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο, μετά την μεγάλη ανταπόκριση από πελάτες της, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, για ένταξη στο ευνοϊκό πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις, αποφάσισε την παράταση του

Προς μείωση του ορίου εισόδου στη Βουλή στο 2,5%. Τρίπλα Τσίπρα για είσοδο των ΑΝΕΛ στη βουλή



Με τη ντρίπλα της μείωσης του ορίου εισόδου στη Βουλή από το 3 στο 2,5% το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται να εντείνει τις πιέσεις προς τα κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων 2/3 της Βουλής για τον εκλογικό νόμο.
Το σχετικό παράθυρο είχε αφήσει ανοιχτό χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με το Μέγαρο Μαξίμου να είναι σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμο να φέρει την πρωτοβουλία στη Βουλή.

Ακόμη ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης εφαρμόζει ο Δήμος Πέλλας



Ο Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του πολιτικής συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Η συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων συσκευών πραγματοποιείται είτε από ειδικευμένο προσωπικό του Δήμου είτε  από τους ίδιους τους δημότες.

Μικρός απολογισμός για ένα απόγευμα χαράς



Της Κικής Δημητριάδου

...Χθες (προχθές), βράδυ Τετάρτης 13 Ιουλίου 2016, στην αυλή του συγκροτήματος Νηπιαγωγείων και στο θεατράκι του Αδέσποτου, δεν λύθηκε το προσφυγικό.
Εκατόν δέκα τέσσερα παιδιά ηλικίας τριών μέχρι δώδεκα χρόνων φόρεσαν ένα χρωματιστό μπλουζάκι και μαζί μ΄άλλα πενήντα περίπου μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά, ήταν αυτοί για τους οποίους στήθηκε η γιορτή από την Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών και περιχώρων "Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες" .Μαζί τους κι οι γονείς που τους συνόδευαν.

«Συγχωροχάρτι» σε φοροφυγάδες -Μειωμένα πρόστιμα για πλαστά και εικονικά τιμολόγια



«Συγχωροχάρτι» ακόμη και σε φοροφυγάδες που έχουν εκδώσει ή λάβει πλαστά ή εικονικά τιμολόγια δίνει το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει έσοδα, την ώρα που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ιδιωτών προς το Δημόσιο εκτοξεύονται στα ύψη.
Με διάταξη που συμπεριλαμβάνεται στο μίνι φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, προβλέπεται η παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου της προθεσμίας αποδοχής φορολογικών παραβάσεων, προκειμένου οι φορολογούμενοι να κληθούν να πληρώσουν ηπιότερα πρόστιμα, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις μειώνονται έως και κατά τα δύο τρίτα.

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις «PELLA PROJECT» στο Δήμο Πέλλας



- Επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου θα γνωρίσουν τον πολιτισμό μας

Ξεκινούν την Δευτέρα 18 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 28  Ιουλίου οι εκδηλώσεις «PELLA PROJECT», που θα πραγματοποιηθούν σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της ευρύτερης περιοχής μας και θα παρακολουθήσουν επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου.
Ειδικότερα τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσουν -και θα συμμετέχουν σε αυτές- πολίτες από τις χώρες: Αυστρία, Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία, Νορβηγία, Κύπρος, Τσεχία, Ρωσία, Βραζιλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδάς, Ισραήλ κ.α.

Δωρεάν τα φάρμακα για ανασφάλιστους και άπορους

Δωρεάν, από τα ιδιωτικά φαρμακεία, θα προμηθεύονται τα φάρμακά τους οι πρώην κάτοχοι βιβλιαρίων απορίας και οι οικονομικά αδύναμοι ανασφάλιστοι, από την 1η Αυγούστου. Επιπλέον καταργείται το ένα ευρώ ανά συνταγή για τις συνταγές μηδενικής συμμετοχής.Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, «η σημαντικότερη αλλαγή που θα επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο είναι η εξίσωση του δικαιώματος ασφαλισμένων, ανασφάλιστων και πρώην κατόχων βιβλιαρίων πρόνοιας ως προς την πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας».

Τσίπρας: Άμεση εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από το λαό - ιστορική πρόκληση η απλή αναλογική



Την ύπαρξη Plan B σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, κατά την περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά.
Παράλληλα, επέμεινε στη θέση υπέρ της άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό. Ο κ. Τσίπρας την χαρακτήρισε «ώριμη σκέψη», εκτιμώντας παράλληλα ότι θα πρέπει να γίνει συζήτηση για τις αρμοδιότητές του Προέδρου.

Πωλείται διαμέρισμα στα Γιαννιτσά



Πωλείται διαμέρισμα στην οδό Κασσάπη 10 στα Γιαννιτσά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο:
23820 82966