Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Κατερίνη.Ζευγάρι ναρκωμανών έσφαξε συνταξιούχο για 40 Ευρώ.



Ομολόγησαν την φρικιαστική πράξη τους - 15 βίαιες μαχαιριές στο σώμα του άτυχου 67χρονου, συνταξιούχου υδραυλικού  - Οι δράστες, χρήστες ουσιών,  αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.Δεν δίστασαν να καρφώσουν περισσότερες από δεκαπέντε φορές το μαχαίρι στο σώμα του θύματος τους προκειμένου να του αποσπάσουν το ποσό των 40 ευρώ!


Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα που πριν από λίγη ώρα ομολόγησαν τη στυγερή τους δολοφονία, ακόμα κι όταν το σώμα του 67χρονου άντρα είχε πλημμυρίσει από αίματα, αυτοί συνέχισαν την αποτρόπαια ενέργεια τους προκειμένου να είναι σίγουροι ότι τον έχουν βγάλει πλέον από τη ζωή.


Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Παραδείσου στην Κατερίνη από το πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους.

Δράστες μια 30χρονη Ρωσίδα και ένας 28χρονος Γεωργιανός που διατηρούν ερωτικό δεσμό και θύμα ένας 67χρονος συνταξιούχος υδραυλικός.


Το διαβολικό ζευγάρι μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου άντρα το βράδυ του Σαββάτου με σκοπό να τον ληστέψουν.

Μάλιστα φέρεται να γνώριζαν το πιο ευάλωτο σημείο για να εισβάλλουν στην οικία του θύματός τους, καθώς η 30χρονη Ρωσίδα ήταν γνωστή με τον συνταξιούχο άντρα και φέρεται να είχαν και σχέσεις.

Έτσι λοιπόν, η αλλοδαπή γυναίκα μπήκε στο σπίτι από μια ανασφάλιστη πόρτα.

Αρχισε να ψάχνει για χρήματα και κοσμήματα. Τελικά η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τον 67χρονο.

Οταν ο ηλικιωμένος άντρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, αυτή έβγαλε ένα μαχαίρι κι άρχισε να τον καρφώνει σε πολλά σημεία του σώματός του.

Ο 28χρονος Γεωργιανός όπου μέχρι εκείνη την ώρα παρέμενε εκτός σπιτιού και κρατούσε...τσίλιες, μπήκε και αυτός στο εσωτερικό της οικίας, άρπαξε το μαχαίρι από την αλλοδαπή γυναίκα και αποτελείωσε τον ηλικιωμένο άντρα.


Στη συνέχεια οι δύο δράστες, πήραν 40 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, μια χρυσή αλυσίδα και αποπειράθηκαν να εξαφανιστούν.


Σε αυτή την προσπάθειά τους χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο του θύματός τους.

Επιβιβάστηκαν στο όχημα και κινήθηκαν προς τον περιφερειακό δρόμο της Κατερίνης.


Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί με δυνάμεις της πυροσβεστικής, κατάφεραν από τα στοιχεία κυκλοφορίας που είχαν μείνει αναλλοίωτα από τις φλόγες να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Ετσι πήγαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 67χρονου υδραυλικού στον Παράδεισο Κατερινής, όπου και τον βρήκαν δολοφονημένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Παρά την προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τα ίχνη τους οι δράστες τελικά άφησαν πίσω αξιοποιήσιμα στοιχεία στους αστυνομικούς.

Ετσι προχώρησαν στην προσαγωγή του Γεωργιανού και της Ρωσίδας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους.

Μάλιστα η Ρωσίδα οδήγησε τους αστυνομικούς στο φρεάτιο όπου είχε πετάξει μαζί με το συνεργό της το μαχαίρι με το οποίο στέρησαν τη ζωή του άτυχου άντρα. Μετά την ομολογία τους, αναμένεται να οδηγηθούν ίσως και σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι των αλλοδαπών είναι εξαρτημένοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου