Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

«ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ» από το Εδεσσαϊκό Θέατρο



Την καθιερωμένη δεξίωση κοπής Βασιλόπιτας διοργανώνει το Εδεσσαϊκό Θέατρο, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα , στο Δημοτικό κέντρο «Καταρράκτες» Η Διοίκηση καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.
Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί το πλάνο δράσης του 2017, θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τις επικείμενες παραγωγές του Εδεσσαϊκού Θεάτρου καθώς και δρώμενο που ετοίμασαν τα παιδιά από το Θεατρικό Εργαστήρι.

Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την μοναδική ερμηνεύτρια Μαρία Φωτίου και τον εκλεκτό δημιουργό Φοίβο Φίλκα που θα τη συνοδεύει στο πιάνο.

 «ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ»

Ο σύλλογος Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν» και το Εδεσσαϊκό Θέατρο, θα συνεργαστούν και πάλι , όπως και την περσινή χρονιά, και με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, θα διοργανώσουν από κοινού εκδήλωση με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Έδεσσας.
Η Πρόεδρος των Ηπειρωτών κα Κων/να Πλιούτα ανακοίνωσε επίσημα την επικείμενη συνεργασία, στη δεξίωση κοπής βασιλόπιτας του συλλόγου που εκπροσωπεί, στην οποία παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κα Δέσποινα Οτουντζίδου. Ήδη δρομολογήθηκαν συναντήσεις για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου