Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Μπλόκο στους πλειστηριασμούς-Έκλεισαν συμβολαιογράφους σε κυλικείο



Μεγάλες κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, προκειμένου να εμποδίσουν την πραγματοποίηση πλειστηριασμών κατοικιών.
Αναλυτικότερα, στην Αθήνα ένταση επικράτησε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου είχαν προγραμματιστεί 14 πλειστηριασμοί.
Η ένταση σημειώθηκε όταν περίπου 30 μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της «Λαϊκής
Ενότητας», του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς, συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο το μεσημέρι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Συμβολαιογράφοι και δικηγόροι επιχείρησαν να μπουν από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο του Ειρηνοδικείου, αλλά όταν έγιναν αντιληπτοί οι συγκεντρωμένοι τους ώθησαν προς το κυλικείο, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη τους προστάτευσε και τους κράτησε εκεί μέσα για ώρα.


Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη

Μία ακόμη κινητοποίηση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το απόγευμα μέλη συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Εκτός από την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τις ποινικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και στρέφονται κατά συγκεκριμένων μελών τους, κάνοντας λόγο για «ποινικοποίηση» του αγώνα τους.



Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου, όταν διαδηλωτές επιτέθηκαν φραστικά στην πρόεδρο των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση που ανέβηκε στην έδρα.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησής τους, τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων έκοψαν τη δική τους βασιλόπιτα. Με χιουμοριστική διάθεση έκοψαν κομμάτια για την κυβέρνηση, το ΔΝΤ, την Ε.Ε., τις τράπεζες, τους συμβολαιογράφους κ.ά. Σύμφωνα με τους ίδιους, το φλουρί έπεσε στην πρόεδρο των συμβολαιογράφων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ....ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!!....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ...ΚΟΨΕΙ ΠΙΤΑ? ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ?...ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!!!...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή