Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας»



Την Κυριακή 12/2/2017 ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» έκοψε την βασιλόπιτα του στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Καρβουνοπενιές». Ήταν μια οργανωμένη και ευχάριστη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν οι αθλητές της ακαδημίας, του μίνι, του παιδικού τμήματος και της ανδρικής ομάδας. Επίσης παραβρέθηκαν οι προπονητές καθώς και πολλοί γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους.

Ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Κώστας Καφετζής, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες στον σύλλογο, και ευόδωση τον επιδιώξεων των παρευρισκομένων. Επίσης έκανε μια μικρή αναδρομή στην χρονιά που πέρασε, ευχαριστώντας του γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο μας, αλλά και τα παιδιά για την συνέπεια που δείχνουν στις προπονήσεις. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου, τις εταιρίες Χριστάκης, Α.Β.Ε.Ε. και Αντωνιάδης Υγρά Καύσιμα, καθώς και το Φιλολογικό Φροντιστήριο « ή λέξις» του Άγγελου Λούση.     
Στην συνέχεια ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου έκοψε την βασιλόπιτα, ευχόμενος υγεία και καλή χρόνια σε όλους του παρευρισκόμενους. Στους τυχερούς της βραδιάς που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Η βράδια συνεχίστηκε με κλήρωση δώρων, συζήτηση για την πορεία της Ανδρικής ομάδα καθώς και για τις εκδηλώσεις της ακαδημίας.
Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ελένη Λούση (Φούρνος Λούση), για τα ατομικά βασιλοπιτάκια που προσέφερε, τις κυρίες που ετοίμασαν τα εδέσματα που προσφέρθηκαν, καθώς και τον Παντελή Σφυρόπουλο για την πρόσφορά μια διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο «Νέμεσις» στον Π. Άγιο Αθανάσιο. Τέλος ευχαριστεί τον Παντελή Σταυρόπουλο – Καρβουνοπενιές, για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου