Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αντιπροσωπεία της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας



Με το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017. Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο ότι η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας είναι στη διάθεση του Δήμου για κάθε πιθανή συνεργασία με στόχο τη βελτίωση του παρεχόμενου έργου των εκπαιδευτικών.
Επίσης, του μετέφερε την πάγια θέση της Α’ ΕΛΜΕ ότι είναι αντίθετη σε ενδεχόμενες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων. Τέλος, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς της περιοχής.
   Από τη μεριά του ο κ. Γιάννου ενημέρωσε την Α’ ΕΛΜΕ για την κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα βρίσκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς με σκοπό να αντιμετωπίζονται από κοινού τα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης.
   Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας η Αντιπρόεδρος κυρία Δέσποινα Σεμερτζίδου, η Ταμίας κυρία Βασιλική Καρουσιώτη και το μέλος κυρία Χρύσα Παπαντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου