Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Με επιτυχία το «Επετειακό Αντάμωμα Λυκείων των Ελληνίδων» Γιαννιτσών για την συμπλήρωση 25χρόνων από την ίδρυσή του



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 το “Επετειακό Αντάμωμα Λυκείων των Ελληνίδων”. Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών, με αφορμή τη συμπλήρωση  25 χρόνων από την ίδρυσή του διοργάνωσε τη Μουσικοχορευτική παράσταση , έχοντας την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενεί το Λύκειον των Ελληνίδων Αθηνών.

Το κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών και αγκάλιασε την εκδήλωση με θέρμη και ενθουσιασμό, παρακολούθησε μια εξαίσια παράσταση, αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών και του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών.
Οι χορευτές εντυπωσίασαν το κοινό με την πληθώρα των ενδυμασιών και τους υπέροχους χορούς, μεταφέροντας το σε διάφορες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας. Από το Λύκειον των Ελληνίδων Αθηνών παρουσιάστηκαν χοροί από τα χωριά της Κοζάνης, χοροί και τραγούδια από τα Επτάνησα, το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες καθώς και χοροί και τραγούδια από την τελετουργία του γάμου. Χοροί από την περιοχή της Έδεσσας και την ευρύτερη περιοχή του Ν. Πέλλας παρουσιάστηκαν από τους χορευτές του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών και ενθουσίασαν το κοινό.
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Λ.Ε.Γ. κα Άννα Παπουτσή η οποία αναφέρθηκε  στις αρχές και στους σκοπούς του Λυκείου των Ελληνίδων, που δεν είναι άλλοι από τη διάσωση και τη διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και της παράδοσης του τόπου μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών π. Ιωάννης Σπυρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόριος, οι Βουλευτές Πέλλας κ. Τζάκρη Θεοδώρα και κ. Καρασμάνης Γεώργιος , ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέλλας κ.  Πέτρος Περδικάτσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καραφυλλιάς Ανδρέας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας & Δημοτικής Ενότητας Κύρρου κ. Κερασόπουλος  Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Φάκκας Απόστολος, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ κ. Βαλνάρης Νικόλαος, ,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ξανθόπουλος Γεώργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρίτσος Ιωάννης, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Λυκείων των Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Νάουσας, Κατερίνης, Κιλκίς και Φλώρινας  οι πολιτευτές  κ. Τζαμτζής Ιορδάνης  και κ. Διονύσιος Σταμενίτης,  και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων,

Στο τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος του Λ.Ε.Γ. ευχαρίστησε τους μουσικούς, των οποίων η συμβολή ήταν απαραίτητη για την υλοποίηση της παράστασης, τις κύριες της ιματιοθήκης των 2 λυκείων  και τον υπεύθυνο της ανδρικής ιματιοθήκης του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών τον Κ. Χαρισσόπουλο  καθώς και τους δασκάλους που επιμεληθήκαν την παράσταση  τον Κ. Αναστάσιο  Πλίτση από το Λύκειον των Ελληνίδων Αθηνών  και τον Κ. Αθανάσιο Κάππα από το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών. Πρωτίστως δε τον καλλιτεχνικό διευθυντή Κ.  Λευτέρη  Δρανδάκι και την Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών  κ. Ελένη Τσαλδάρη για την αγάπη και την στήριξη, την άμεση κινητοποίηση και την θετική  αποδοχή της πρόσκλησής.
Ευχαριστίες απηύθυνε και στο Δήμο Πέλλας και τη ΔΗΚΕΠΑΠ για την πολύτιμη αρωγή τους
στην  εκδήλωση, που χωρίς αυτήν πολλά πράγματα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθούν. 
Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνέβαλαν με την οικονομική τους σύμπραξη στην πραγματοποίηση  αυτής της εκδήλωσης:
·         τους κ. Βένο Αριστείδη και Ηλιάδη Χριστόδουλο - “Ελληνικός Αγρός”
·         Τον κ. Καραφυλλιά - “AGROPAN EΠE
·         Την Alterra Α.Ε.
·         Τους  κ. Μίχογλου Θεόδωρο & Υιός , “Κέντρο Ελαστικών & Αμορτισέρ”
·         Τον κ. Κωνσταντινίδη Ιωάννη , “Konstantinidis Psysiotherapy” Φυσιοθεραπευτής
·         τον κ. Κωνσταντινίδη Μιχάλη & ΣΙΑ ΟΕ, “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων”
·         τον κ. Λίγα “Βιολογικοί Αμπελώνες-Κτήμα Λίγας”
·         το SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ
·         τον ΠΑΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΑΕ “Παγωτά- Γλυκά”
·         τον κ. Γεωργόπουλο Στράτο – Ορθοπεδικός
·         τον κ. Ρήγα Δεληδιαμαντή  - ΡΗΓΑΣ CREATIONS
Τέλος, την ΠΕΛΛΑ τηλεόραση τον χορηγό επικοινωνίας της παράστασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου