Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία η συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία των σπουδαστών του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., που έγινε με φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Κ.Δ.Α.Π-μΕ.Α. «Ανατολή», το περασμένο Σάββατο.
Στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ωδείου, μέσα από μουσικά σύνολα ερμήνευσαν έργα του κλασσικού και ρομαντικού ρεπερτορίου, στέλνοντας παράλληλα το καλύτερο μήνυμα αλληλεγγύης στην πράξη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τις ανάγκες των παιδιών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Κ.Δ.Α.Π-μΕ.Α. «Ανατολή». Για αυτό το λόγο ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Απόστολος Φάκκας, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον κοινωνικό χαρακτήρα του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, αναπτύσσοντας τον στόχο της Δημοτικής Αρχής Πέλλας, «να  υποστηρίζει στην πράξη τους φορείς που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να βρίσκονται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».
Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου, Μάχη Κυπραίου, μίλησε για την σπουδαία, επαγγελματική δουλειά που γίνεται στο Ωδείο αλλά και για τον ενθουσιασμό που διέκρινε τους σπουδαστές του για τη συναυλία αυτή. Γνωστοποίησε δε τη συνεργασία που ξεκίνησε με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ, στο οποίο παραδίδονται τακτικά μουσικά μαθήματα από καθηγητές του Ωδείου σε παιδιά του Κέντρου.
Χαιρετισμό απεύθυνε και η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Κ.Δ.Α.Π-μΕ.Α. «Ανατολή», Νατάσα  Τσιμπρή, η οποία ευχαρίστησε το Ωδείο για την πρωτοβουλία του.
Να σημειωθεί τέλος ότι έξω από την κεντρική αίθουσα, του Πνευματικού Κέντρου πωλούνταν διάφορα είδη- κατασκευές των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πέλλας Ερασμία Λούσπα, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Πέλλας Νίκος Βαλνάρης, γονείς και παιδιά από το Ωδείο και το ΚΔΑΠΜΕΑ και πλήθος πολιτών που απόλαυσαν την πανέμορφη εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου