Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μπακογιάννη από τα Γιαννιτσά. «Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να σηκώσει την Ελλάδα ψηλά»



   Σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τα Γιαννιτσά η Ντόρα Μπακογιάννη ,μιλώντας σε εδκήλωση της τοπικής οργάνωσης του Δήμου Πέλλας.Στην κατάμεστη από στελέχη και μέλη της ΝΔ αίθουσα του ξενοδοχείου «Πέλλα» αρχικά ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ κ Λυσσανδρος Αμιτζόγλου καλωσόρισε τη Βουλευτή Αθήνας και τομεάρχη Οικονομίας του κόμματος δίνοντας στη συνέχεια το λόγο στην ίδια. «Έχω ξαναβρεθεί στα φιλόξενα Γιαννιτσά πριν από 8 χρόνια ,αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα
μιλούσα μπροστά σε ένα τόσο θερμό ακροατήριο» τόνισε στον προλογό της η κ.Μπακογιάννη ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ανοιχτό κόμμα που στη μεγάλη αγκαλιά της χωράνε όλοι οι Έλληνες» δήλωσε
μεταξύ άλλων ενώ στην ομιλία της κατακεραύνωσε την κυβέρνηση Τσίπρα για την ανικανότητά της τόσο στην διαπραγμάτευση όσο κυρίως στις επιδόσεις της για την ανάκαμψη της χώρας. Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της αναφέρθηκε στην ανάγκη μεγάλων μεταρρυθμιστικών αλλαγών που θα ξαναφέρουν την κανονικότητα στην Ελλάδα ενώ κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να δώσουν σκληρό πολιτικό αγώνα για την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.



Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της σ’όλους τους αρχηγούς του κόμματος από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και τον Αντώνη Σαμαρά. Καταλήγοντας ανέφερε:«Μπορούµε να εκπλήξουµε τον κόσµο ολόκληρο φθάνει να έχουµε σοβαρούς ανθρώπους στο τιµόνι και αποφασισµένους να σηκώσουν την Πατρίδα µας ψηλά».




1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή