Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Θεσσαλονίκη – Έδειρε μέχρι θανάτου τον μόλις 3 μηνών σκύλο του



Το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 βεβαιώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δωδεκανήσου Θεσσαλονίκης στον Σωκράτη Π. που συνελήφθη χθες το μεσημέρι μετά από καταγγελία καθώς κυριολεκτικά έσπασε στο ξύλο το μόλις τριών μηνών κουτάβι του με αποτέλεσμα το σκυλί να πέσει σε κώμα και μερικές ώρες αργότερα να πεθάνει.
Τα ουρλιαχτά του ζώου που ακούγονταν από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα του σπιτιού του
δράστη επί της οδού Κων. Οικονόμου στη Θεσσαλονίκη άκουσε μια γυναίκα η Crina Juncu – και πολλοί άλλοι που δεν έκαναν τίποτα – η οποία κάλεσε την Αστυνομία στις 10:30. Ταυτόχρονα – καθώς από την ΕΛ.ΑΣ. δεν έστελναν αστυνομικούς στο σημείο – έκανε έκκληση για βοήθεια μέσω facebook. Μάλιστα τράβηξε και βίντεο, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr, για να έχει στα χέρια αποδείξεις τις φωνές του σκύλου που ακούγονταν μέχρι το δρόμο.
Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία κάποια στιγμή ο Σωκράτης Π. βγήκε στο μπαλκόνι άρπαξε ένα αντικείμενο και συνέχισε να χτυπάει το ζώο που ούρλιαζε ενώ εργαζόμενοι στο γειτονικό σούπερ μάρκετ της είπαν ότι συστηματικά το κακοποιεί και το χτυπάει αλλά οι ίδιοι δεν έκαναν ποτέ κάτι για να τον σταματήσουν!
Στην έκκληση που έκανε η Crina Juncu ανταποκρίθηκαν δύο άνδρες οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν όμως η Αστυνομία έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση έξι ωρών! Οι αστυνομικοί τελικά συνέλαβαν τον δράστη το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:00 χθες ενώ με εισαγγελική διάταξη κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να πάρουν το κουτάβι. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση από τον Γιάννη Οζούνογλου στον κτηνίατρο λίγο μετά τις 20:30.
Ο 39χρονος δράστης μετά την σύλληψη του παραδέχτηκε ότι είχε ξυλοκοπήσει άγρια το ζώο επειδή του κατούρησε! Μάλιστα είπε ότι το έχει κάνει πολλές φορές αλλά όχι αυτή την εβδομάδα! Και ζήτησε να τον λυπηθούν και να αποσύρουν τις κατηγορίες σε βάρος του οι αυτόπτες μάρτυρες καθώς τα λεφτά είναι πολλά λεφτά… Δήλωνε μάλιστα μετανιωμένος μόλις είδε να του βεβαιώνονται τα 30.000 ευρώ.

2 σχόλια:

  1. περαστικα ας τον εδινες καλυτερα για υιοθεσια.. κ οχι βασλανισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα ας φιλησει κατουρημενες ποδιες...για καθε κατουρημα ενα ευρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή