Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Χημικός έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα!

Το αποκάλυψε ένα από τα κορίτσια, που αντιλήφθηκε τη μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα

Παγιδευμένο με κρυφές κάμερες ήταν το σπίτι όπου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα ένας καθηγητής Χημείας από τη Δυτική Αττική, ο οποίος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στο χώρο διδασκαλίας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, έφτανε στο σημείο να βάζει στον καφέ και στο νερό που κερνούσε τις μαθήτριες διουρητικά φάρμακα για να τις αναγκάζει να πάνε στην τουαλέτα. Η υπόθεση ήρθε στο φως προχθές όταν ένα κορίτσι αντιλήφθηκε τη μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα. Αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι την Αστυνομία. Ο καθηγητής, ο οποίος διδάσκει και σε δημόσιο Λύκειο, αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι κατάλαβε τη δράση του και πέταξε στα σκουπίδια τις κάμερες.

Παράλληλα, φρόντισε να καθαρίσει το σπίτι του για να μη βρεθούν ίχνη της δράσης του.
Σε έρευνα των αστυνομικών σε κάδους απορριμμάτων βρέθηκαν τα πειστήρια. Πρόκειται για τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σκουπίδια βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια. Τα πειστήρια θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για περεταίρω έρευνα.

Οι συσκευές τοποθετούνταν από τον καθηγητή κάτω από το γραφείο όπου γίνονταν τα ιδιαίτερα μαθήματα και στην τουαλέτα. Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα. Προκύπτει, επίσης, ότι ο δράστης βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του από το 2012, ενώ φρόντιζε να κρύβει επιμελώς τις κάμερες με διάφορα τεχνάσματα για να μη γίνεται αντιληπτός. Εκτός από τις κάμερες, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb). Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης προσήλθαν στην Αστυνομία ακόμα τρία κορίτσια, τα οποία ήταν μαθήτριες του δράστη.

Η δικογραφία εις βάρος του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψης.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου