Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Σύσκεψη για την Οργάνωση της Απεργίας της 17ης Μάη 2017

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Ο κύβος για το νέο  πακέτο μέτρων «ερρίφθη».  Τα μέτρα της 2ης αξιολόγησης είναι προς  ψήφιση  . 
Μέτρα όπως : Η μείωση του αφορολογήτου  που  αφαιρεί έναν ακόμα μισθό από τους μισθωτούς, η μείωση της προσωπικής διαφοράς που θα μειώσει  κιάλλο τις χιλιοχτυπημένες συντάξεις, η  κατάργηση της Κυριακής αργίας, ιδιωτικοποιήσεις κα.

Είναι ξεκάθαρος ο στόχος:  να ξεπεράσουν την κρίση και  να κερδοφορήσουν σε βάρος των μισθωτών  οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι οι όποιοι βλέπουν θετικά    το κλείσιμο της αξιολόγησης που δήθεν  «βάζει τέλος στην αβεβαιότητα» και «αλλάζει το επιχειρηματικό κλίμα».  
Μπροστά στη συζήτηση και ψήφιση των μέτρων στη Βουλή, πρέπει να σημάνει κλίμα αγωνιστικής απάντησης και διεκδικητικού απεργιακού αγώνα.
Η Διοίκηση Του Εργατικού Κέντρου ΠΕΠ σε συνεδρίαση της αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017

Για τη καλύτερη οργάνωση της απεργίας καλούμε σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί: την Πέμπτη 11 Μάη ,  8,30 μ.μ.,  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου τους συνδικαλιστικούς φορείς της Πόλης μας :  ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΝΤ ΑΔΕΔΥ -ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , -Β ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ  , ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ -ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ –ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ –ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου