Τρίτη 9 Μαΐου 2017

6η Συνεχόμενη νίκη για τους παμπαίδες των «ΙΚΑΡΩΝ» Γιαννιτσών στο φινάλε του πρωταθλήματος

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη -την έκτη συνεχόμενη σε ισάριθμους αγώνες - πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων των "Ικάρων" Γιαννιτσών μέσα στο Κιλκίς , κερδίζοντας τους Ατρόμητους Ν.Σάντας με 5 πόντους διαφορά. Έτσι τελείωσε το αντίστοιχο πρωτάθλημα αήττητη, εντός του παρκέ, για το 2017!
όσον αφορά το ίδιο το ματς, η ομάδα των Γιαννιτσών, παρά τις σημαντικές απουσίες, ήταν σαφώς καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα από τους γηπεδούχους,την αξιόμαχη και υποσχόμενη ομάδα των "Ατρομήτων".
Το τελικό σκορ 48-53 μπορεί ν' αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της διαφοράς δυναμικής των δύο ομάδων αλλά δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.
Πολύ καλό παιχνίδι έπαιξαν όλα τα παιδιά της ομάδας , οι οποίοι χρίστηκαν σκόρερ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την πολυφωνία και την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα το τεχνικό team των "Ικάρων" ο Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος.
Το ώριμο επιθετικά παιχνίδι και η ίδια αμυντική προσήλωση για την ομάδα των "Ικάρων"έδωσε πολύ γρήγορα το πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν με διαφορά ασφαλείας στο τέλος της 2ης περιόδου. Παρά το εις βάρος της (στις αρχές της 3ης και 4ης περιόδου) σκορ η ομάδα του Κιλκίς δεν παραδόθηκε και προσπάθησε να μειώσει, όμως η πολυφωνία των παικτών των "Ικάρων" στην επίθεση και το 100% στην άμυνα με κλεψίματα και αιφνιδιασμούς, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν τη νίκη.
Σπόντης Νίκος( Ίκαροι): ".... Τερματίζουμε το φετινό πρωτάθλημα αήττητοι στο παρκέ και αυτό μας χαροποιεί πολύ! Το φετινό ρόστερ της ομάδας παμπαίδων αποτελείται από 25 νεαρά παιδιά που στη διάρκεια του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκαν όλοι μιας και αυτός ήταν ο αντικειμενικός πρωταρχικός στόχος!..Η ομάδα έχει μέλλον και θα μας προσφέρει κι άλλες τέτοιες χαρές και τις επόμενες σεζόν, πρώτα ο Θεός! Για τον σημερινό αγώνα, θεωρώ πως ήταν ένα ματς χωρίς άγχος κι από τις δυο ομάδες. Παίζαμε λοιπόν με μια ομάδα που είναι ανεβασμένη η απόδοση της σε σχέση με τον πρώτο γύρο . Για να νικήσουμε έπρεπε να παίξουμε άμυνα και να βάλουμε τα σουτ γιατί οι Ατρόμητοι δεν παραδίδονται εύκολα. Μπήκαμε δυνατά στην άμυνα ,ήμασταν εύστοχοι στην επίθεση και η διαφορά άνοιξε αμέσως. Νομίζω ότι ελέγχαμε το ματς στην διάρκεια του και μόνο σε λίγες περιπτώσεις ο αντίπαλος έγινε απειλητικός. Κερδίσαμε δίκαια και καθαρά μέσα σε ένα ωραίο γήπεδο ... Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους!..Αφιερώνουμε τη νίκη στον αθλητή μας Καλπακίδη Γιάννη που ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από το ματς! ..".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου