Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Σοκ από τη δολοφονία μητέρας τριών παιδιών στη Θεσσαλονίκη



Γιατρός φέρεται να δολοφόνησε την ερωμένη του μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια να πέταξε το πτώμα σε απόκρημνη πλαγιά της Χαλκιδικής! Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη χθες στην Αθήνα, τόπο καταγωγής του και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη Γεωργιανή παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον γιατρό, με τον οποίον είχε γνωριστεί μέσω
facebook. Στις 26 Απριλίου φέρεται να τον επισκέφτηκε στο Ιπποκράτειο όπου εργάζονταν.
Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Στις 27 Απριλίου, ο σύζυγός δηλώνει την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες κι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν συνομιλίες μεταξύ του 38χρονου και της 36χρονης, στο Facebook. Αμέσως ήρθαν σε επικοινωνία με τον γιατρό, καθώς εντόπισαν ότι υπήρχε «στενή» σχέση με την 36χρονη. Από την αρχή, ο γιατρός έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που τον κατέταξε ως τον «νούμερο ένα» ύποπτο.
Προχθές, βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Η σορός της ήταν σε προχωρημένη σήψη, λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος ενώ από την τοξικολογική εξέταση προέκυψε ότι στην άτυχη γυναίκα είχε χορηγηθεί αναισθητικό φάρμακο χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ιατρική πράξη!
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ημέρα της «εξαφάνισής», κάμερες κατέγραψαν τον κατηγορούμενο να μεταφέρει το αυτοκίνητο του στο πίσω μέρος  του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου φέρεται ότι πήρε το πτώμα, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητο του  στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στην περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και για «περιύβριση νεκρού» και αναμένεται να παραπεμφθεί σε ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου