Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Φουντώνουν τα σενάρια με την υγεία του Ερντογάν.



Πόσο σοβαρό είναι το τελικά το πρόβλημα υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η εμφάνιση του Τούρκου προέδρου στις Βρυξέλλες, με το βίντεο να δείχνει τον Ερντογάν να βγαίνει νωχελικά και με την βοήθεια του συνοδού του από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο κτήριο όπου έλαβε χώρα η Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Το πρόβλημα της υγείας του Τούρκου προέδρου δεν είναι γνωστό αλλά το 2012 ο γνωστός
ιστότοπος Wikileaks, είχε δημοσιεύσει χακαρισμένα έγγραφα που έλεγαν ότι ο Ερντογάν έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου σε προχωρημένο στάδιο. Mάλιστα του έδιναν 2 χρόνια ζωής. Ο Τούρκος πρόεδρος τότε είχε ενοχληθεί από την ανάρτηση και την διέψευσε όπως ήταν φυσικό σύμφωνα με το rferl.org. Έχουν περάσει έτσι και αλλιώς 5 χρόνια και ο Ερντογάν ζει ακόμα.
Τώρα όμως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το pentapostagma.gr λένε ότι ο «καρκίνος» του Τούρκου προέδρου έχει κάνει… μετάσταση!
Εμείς ψάξαμε να βρούμε στο διαδίκτυο αν «παίζει» αυτή η είδηση αλλά δεν βρήκαμε κάτι και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Πάντως ότι και να συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση, τόσο θα υπάρχουν διάφορες θεωρίες «συνωμοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου