Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στα Γιαννιτσά



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/05/2017, στα Γιαννιτσά, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του ΑΟΚ Γουμένισσας.
Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 40 αθλητές γεννημένοι το 2003-04-05, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από τον ανταγωνισμό που αντίκρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ της Γουμένισσας.
 Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος της  Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Χαράλαμπος Χαριτίδης: «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά φιλικών παιχνιδιών καθώς κυρίως τα παιδιά και μετά οι γονείς που παρευρέθησαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Βρισκόμαστε στο τέλος της μπασκετικής μας χρονιάς παρόλα αυτά η ακαδημία μας μέχρι και το κλείσιμό της θα συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες φιλικούς για τους αθλητές της. Είναι πολύ σημαντικό κυρίως για τα μικρά παιδιά να νιώσουν την ένταση και την χαρά ενός αγώνα με άλλες ομάδες. Ευχαριστούμε την αντίπαλη ομάδα που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί μας για άλλη μία φορά. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη γιατί τα παιδιά είναι αυτά που μας την δίνουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται».

Δημήτρης Κυριαζής: «Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν δύο αγώνες με πολύ ενδιαφέρον καθώς η ανταγωνιστικότητα και το πάθος ήταν τα δύο στοιχεία που ξεχώρισαν. Η ομάδα μας συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της και προσπαθεί μέρα με την μέρα να βελτιώνει τους αθλητές της και ταυτόχρονα να βελτιώνεται η ίδια. Τα φιλικά γίνονται για να μπορέσουνε τα παιδιά να μπαίνουν στην διαδικασία ενός πραγματικού αγώνα και να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».







Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/megasgba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου