Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Απίθανος Μπερλουσκόνι."Αυτό που μ'αρέσει στον Τράμπ είναι...η Μελάνια!"



Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι γνωστός για τα πολιτικώς «ανορθόδοξα» σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς, μεταξύ των οποίων και αυτά για τον Μακρόν («ένας καλός νεαρός με ωραία μητέρα» αναφερόμενος στην σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ) τον περασμένο μήνα ή του 2008 για τον Ομπάμα («Πήγαν μαζί στην παραλία να μαυρίσουν γιατί ακόμη και η σύζυγός του είναι ηλιοκαμένη»).

Αυτή τη φορά, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ή καλύτερα.. την σύζυγό του, Μελάνια.
Ο Μπερλουσκόνι, που συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία του «Φόρτσα Ιτάλια» για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Κυριακής, εμφανίστηκε σε εκμπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού La7 και ρωτήθηκε αν αισθάνεται κολακευμένος όταν τον συγκρίνουν με τον Τραμπ, που ξεκίνησε επίσης ως επιχειρηματίας του κατασκευαστικού τομέα.
«Δεν αισθάνομαι έτσι ή αλλιώς», απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός, σπεύδοντας να προσθέσει: «Αλλά σε ό,τι αφορά τον Τραμπ, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, όπως πολλοί άνδρες και γυναίκες, μου αρέσει η Μελάνια. Για την ομορφιά της, το στιλ της, τη γοητεία της». Ο Μπερλουσκόνι διευκρίνισε ότι δεν την έχει συναντήσει ποτέ, απλώς την έχει δει στην τηλεόραση και έχει ακούσει πολλά θετικά σχόλια για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, την οποία «ακόμη και οι Δημοκρατικοί στην Αμερική δεν την επικρίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου