Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Χαροπαλεύει 18χρονη που εισέπνευσε αέριο γέλιου



Σύμφωνα με το flashnews.gr  η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε χθες Τρίτη αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση.Η κοπέλα είχε περάσει την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη διασκεδάζοντας σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.Οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της 18χρονης αναφέρουν πως η κοπέλα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού εισέπνευσε
αέριο γέλιου (υποξείδιο του αζώτου).
Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Βενιζελείου κ. Τασόπουλου στο Flashnews.gr, η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πώς βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση καθώς είναι πιθανό αλλά όχι σίγουρο να εισέπνευσε αέριο γέλιου.
Όσο η κοπέλα δίνει μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, τα μέλη της παρέας της κλήθηκαν να καταθέσουν και να δώσουν πληροφορίες για το πως πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στο νησί. Η Αστυνομία ερευνά με προσοχή την υπόθεση.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης, τα μπαλόνια με το απαγορευμένο αέριο γέλιου -  υποξείδιο του αζώτου - κυκλοφορούν ανεξέλκτα στα μπαρ της περιοχής και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα δεν έχουν το συγκεκκριμένο, αλλά άλλα εξίσου επικίνδυνα, αλλά όχι παράνομα αέρια.
Οι χρήστες του αναφέρουν ότι το «αέριο γέλιου» έχει την ίδια επίδραση με μία γραμμή κοκαΐνης. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου King George στο Λονδίνο το υποξείδιο του αζώτου ευθύνεται για 17 θανάτους μεταξύ 2006 – 2012.  Το πιο πρόσφατο περιστατικό αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 21χρονου Τζόρνταν Γκάιζ από το Κίντερμινιστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου