Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Δ.Πέλλας για τον θάνατο της 42χρονης



Φίλες/οι,

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό της 42χρονης συμπολίτισσάς μας, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο οικείο οικογενειακό και κοινωνικό της περιβάλλον. Έναν άδικο χαμό απόρροια των οικονομικών προβλημάτων που προκάλεσε η μη καταβολή δεδουλευμένων δεκαπέντε μηνών.
Έναν άδικο χαμό για τον οποίο αναντίρρητα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι δεν είναι άλλοι από όλους όσους δημιουργούν ή υποθάλπουν συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για εργαζόμενες και εργαζόμενους που αγωνίζονται για την καθημερινή επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους, όντας οι ίδιοι βυθισμένοι στον εγωκεντρισμό τους και την ευμάρεια.

Δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία, η συγκεκριμένη ηθική συναυτουργία δε συνιστά ποινικά κολάσιμη πράξη. Δυστυχώς για όσους «φεύγουν», τα λόγια δεν είναι ικανά για να τους «γυρίσουν πίσω». Ελπίζουμε όμως, τα λόγια όλων μας, η αντίδραση όλων μας, να στείλουν προς κάθε κατεύθυνση ένα ηχηρό μήνυμα που θα μπορέσει εφεξής να λειτουργήσει αποτρεπτικά απέναντι σε συμπεριφορές και πρακτικές οι οποίες καταδικάζουν εργαζόμενους στην ανέχεια, που οδηγούν συνανθρώπους μας στο τέλμα. Όπως οδήγησαν και τη δυστυχή συμπολίτισσά μας…

   Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ
Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας

1 σχόλιο:

  1. Για συλλυπητήρια πρώτη και καλύτερη ποιο μπροστά έπρεπε να λάβετε τα μέτρα σας όταν γινόταν οι απολύσεις από τα εν λόγω καταστήματα.Ειναι αργά για δάκρυα Στέλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή