Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

΄΄Παγκοινιά΄΄ Ένα νέο δίκτυο εθελοντών πολιτών στην Έδεσσα



ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΛΛΗΛΟΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Ότι περνάμε κρίση το ξέρουμε. Ότι δεν πάει άλλο κι αυτό το ξέρουμε. Το τι θα κάνουμε το ξέρουμε; Κι αν κάνουμε, που κάνουμε ο καθένας μόνος του, μήπως ήρθε η ώρα ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; Μήπως «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ;».
Μια κοινωνία, μια ομάδα ανθρώπων, με κοινούς στόχους, καλούμαστε να συμπράξουμε, με μια μορφή αυτο-οργάνωσης, για την ενεργοποίηση της κρυμμένης ψυχής του λαού μας, για το καλό της Πόλης και της Πατρίδας μας.

Μια κίνηση πολιτών που σύνθημά της έχει το ΄΄κάνε κάτι για την πόλη σου΄΄. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε έργα που πρέπει να γίνουν ή σε υπάρχοντα προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Είναι κυρίως οι άνθρωποι που πρέπει να ζουν χαρούμενοι. Να αισθάνονται ασφαλείς αλλά και ενωμένοι, αδελφωμένοι. Και τότε γίνονται πολλά και μεγάλα πράγματα.
Μια ένωση ανθρώπων γύρω από ένα όραμα, τη βοήθεια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στους τομείς της ανάπτυξης και του πολιτισμού. Ταυτόχρονα και ένας φορέας ιδεών χωρίς πολιτικές ή άλλου είδους βλέψεις.
Αν ενδιαφέρεσαι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε περιμένουμε, για να τα πούμε από κοντά, κάθε Πέμπτη, στις 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!!!

Παπαδόπουλος Θεόφιλος, δάσκαλος
Εκ μέρους της ΄΄Παγκοινιάς΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου