Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Σημαντικά έργα βελτίωσης των αθλητικών μας υποδομών



Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων που πραγματοποιεί ο Δήμος Έδεσσας για τη βελτίωση των αθλητικών μας υποδομών.
Ήδη έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες βελτίωσης των υποδομών του ΔΑΚ Έδεσσας. Πρόκειται για χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου ο Δήμος Έδεσσας να προχωρήσει στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και την προμήθεια εξοπλισμού, που θα επιτρέψει τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλούμενους.

Επίσης, έχουν εξασφαλιστεί πόροι για τη βελτίωση της αθλητικής υποδομής του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας, που αφορά στον χλοοτάπητα του σταδίου.
Ακόμη, μετά από ενημέρωση για τη βελτίωση των υποδομών που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο χειμώνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας, σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση, τις παρεμβάσεις στο χώρο των ντους και κυρίως στην παιδική πισίνα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης έδειξε ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσει την αντικατάσταση των πάνελ και διάφορες άλλες εργασίες, δηλαδή έργα που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την υποδομή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κολυμβητηρίου στους δημότες.
Τέλος, έχει τεθεί το αίτημα του Δήμου Έδεσσας για δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στην Άρνισσα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί αφενός το σχολικό συγκρότημα και αφετέρου όλος ο κόσμος του ορεινού όγκου που επιθυμεί να αθληθεί. Ο κ. Υφυπουργός και τα στελέχη του Υπουργείου εξέτασαν θετικά το αίτημα και μας ζητήθηκε ολοκληρωμένη μελέτη προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, η οποία εφόσον αποδώσει καρπούς η Άρνισσα θα αποκτήσει το δικό της κλειστό γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου