Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Τα 4 καλοκαιρινά ποτά που θα συρρικνώσουν την κοιλιά σας!



Η ζέστη σίγουρα σας κάνει να λαχταράτε κάτι παγωμένο και δροσιστικό … Τι θα λέγατε αν μπορούσατε ταυτόχρονα να «κόψετε» και μερικούς πόντους από την περιοχή της κοιλιάς;
Σύμφωνα με το medicalnews.gr, η επίπεδη κοιλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας αλλά και κάθε άνδρα και υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να την αποκτήσετε!
Δείτε τέσσερις απολαυστικές επιλογές που θα σας δροσίσουν αλλά και θα σας… αδυνατίσουν!


1. Smoothie καρπούζι
Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς του καλοκαιριού μεταξύ των φρούτων. Είναι ιδανικό ως βάση για smoothie, καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες και περιέχει τεράστια ποσότητα νερού που μας ενυδατώνει. Είναι αφροδισιακό, ενώ μας παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως το λυκοπένιο, αλλά και ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Nutrition κατέδειξε ότι η αργινίνη συμβάλλει στη μείωση του λίπους και την ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας.


2. Παγωμένο τσάι μέντας
Δεν είναι μόνο δροσιστικό αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικό για να ξεφουσκώσει η κοιλιά σας. Το τσάι μέντας βοηθά το στομάχι να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τα λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι διασπώνται και καταναλώνονται ταχύτερα. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται το ενοχλητικό φούσκωμα.


 
3. Ανανάς φραπέ
Εξωτική γεύση και αδυνάτισμα στο ποτήρι σας! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι φρέσκος ανανάς και μια κουταλιά της σούπας έλαιο από λιναρόσπορο. Το όφελος από αυτό το δροσιστικό ποτό είναι διπλό: ο λιναρόσπορος παρέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (MUFAs) τα οποία συμβάλλουν στην καύση του λίπους, ενώ ο ανανάς περιέχει βρωμελίνη, ένα ένζυμο που βοηθά στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, διευκολύνει την πέψη και καταπολεμά το φούσκωμα.


4. Milkshake από μαύρη σοκολάτα
Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα γλυκά, τουλάχιστον επιλέξτε αυτό ως επιδόρπιο. Η μαύρη σοκολάτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στο αδυνάτισμα, επειδή καταστέλλει την όρεξη και τις λιγούρες. Επειδή θα πάρετε αρκετές θερμίδες, αποφύγετε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο σνακ.

alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου