Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η σκευωρία και η βλακεία πάνε μαζί. Ποιοι ενοχλήθηκαν από το Πέλλα Δώθε;




Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε η σκευωρία 
εις βάρος του Πέλλα Δώθε
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο βγήκε στην επιφάνεια δια του επονομαζόμενου Άγη Περατικού μια ακόμη προσπάθεια σπίλωσης του «ενοχλητικού» Πέλλα Δώθε. Βρέθηκε ένας /μια να αναλάβει χρέη σκευωρού και κάποιοι χάρηκαν που ο/η εντεταλμένος/η φάνηκε στην αρχή να «τρέχει» καλά το σχέδιο της σκευωρίας. Σκευωρία και βλακεία ,στην περίπτωση του/της , όμως ήταν σε ανάλογες δόσεις. 


Έτσι ο/η κατά φαντασία συνεργάτης-υπάλληλος(!) του «Πέλλα Δώθε» σε χρόνο ρεκόρ αποκαλύφθηκε. Και αυτό καθώς, ενώ τις πρώτες ώρες της παρουσίας του στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονταν ως συνεργάτης που κοινοποιούσε αναρτήσεις μας, ξαφνικά και λόγω της άμεσης αντίδρασής μας μεταβλήθηκε σε φανατικό πολέμιό μας που μάλιστα είχε και οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση(!!!!) του blog μας.

Ο/η εντεταλμένος και κατά παραγγελία σκευωρός μας αποκαλύφθηκε μόνος/η του/της. Δεν χρειάστηκε τίποτα από τη πλευρά μας. Η συσσωρευμένη εμπάθεια σε συνδυασμό με την ανικανότητα και τη βλακεία του ατόμου, στάθηκαν ικανά στοιχεία για να αποκαλυφθεί αφ’εαυτού. Το χειρότερο για αυτόν/η είναι πως τώρα πια δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο εμείς. Τα λέει όλα μόνος/η του. Περαστικά σου Άγη Περα(σ)τικέ.

Ακολουθεί ο δημόσιος διαφωτιστικός σύντομος διάλογος για τον οποίο σας μιλάμε:

Πέλλα Δώθε Ως Πέλλα Δώθε δηλώνουμε ευθέως και ξεκάθαρα στους χιλιάδες φίλους και αναγνώστες μας πως δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με το κλεψίτυπο και κουτοπόνηρο blog «ΠαραΠΕΛΛιτικά» καθώς και με το προφίλ «Άγης Περατικός» το οποίο εντελώς αυθαίρετα δηλώνει συνεργάτης μας.

Άγης Περατικός να μου πληρωσετε πρωτα αυτα που μου χρωστατε λαμογια και μετα ολα αυτα στα δικαστηρια αν τολματε.

Πέλλα Δώθε Με τα μυθεύματα και τις ανοησίες που γράφεις εκτέθηκες μόνος σου αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ουδέποτε είχες την παραμικρή σχέση με το Πέλλα Δώθε.
Εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε με κανέναν ή καμία το παραμικρό ίχνος οικονομικής δοσοληψίας. Αποκαλύπτεσαι μόνος/η σου. Τελικά Εκείνος που σου χρωστάει είναι ο ίδιος ο Θεός γιατί σου στέρησε μυαλό και αξιοπρέπεια.
Κατά τα άλλα σε αφήνουμε εκτεθειμένο στην κρίση του αναγνωστικού μας κοινού αφού ο ρόλος σου και η σκοπιμότητες που επιδίωξες να υπηρετήσεις, χάρη στην δική σου ανεπάρκεια έγιναν αντιληπτές και από τους πιο ανυποψίαστους.




Σημείωση: Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την αποκάλυψη της εις βάρος του Πέλλα Δώθε σκευωρία, ο φερόμενος ως Άγης Περατικός έσπευσε στον πανικό του να αφαιρέσει από την κάρτα του προφίλ του το ότι εργάζεται για το Πέλλα Δώθε. Για κακή του όμως τύχη φροντίσαμε να κρατήσουμε αυτή την «δραστηριότητά του την οποία και σας παρουσιάζουμε στις εικόνες που ακολουθούν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου