Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Με μετάλλια επέστεψαν οι αθλητές του Ν.Ο. Γιαννιτσών από Κύπρο και Καστοριά



Πλούσιο σε δράση για τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Αρχικά, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, σε διεθνείς εργομετρικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού στην Κύπρο (6th Limassol Indoor Rowing Challenge 2017), προσκλήθηκε ο αθλητής μας Σταύρος Παπαδόπουλος. Ο Σταύρος αγωνίστηκε στην κατηγορία ΑΜΕΑ και κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας, στη μνήμη του Χρήστου Κραγιά. Στους αγώνες πήραν μέρος 10 Ναυτικοί όμιλοι από Ιωάννινα (ΝΟΙ), Γιαννιτσά (ΝΟΓ), Θεσσαλονίκη (ΝΟΘ, ΝΑΟΚΘ, ΟΦΘ), Καστοριά (ΝΟΜ, ΝΟΚ,), Ηγουμενίτσα (ΔΝΟΗ), Κοζάνη (ΝΟΚοζ), Σέρρες (ΝΑΠΕΣΠ), με 114 πληρώματα και 250 περίπου αθλητές.


Ο έντονος, για την κωπηλασία, κυματισμός στην λίμνη της Καστοριάς όμως δεν επέτρεψε να γίνουν όλοι οι αγώνες στο νερό, με αποτέλεσμα αρκετοί να γίνουν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στα εργόμετρα (εξομοιωτές κωπηλασίας).
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 8 πληρώματα στελεχωμένα από 11 αθλητές, και η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

Χρυσό μετάλλιο
·        Σκιφ κορασίδων Μπαλλή Γεωργία

Ασημένια μετάλλια
·        διπλό σκιφ ανδρών Τσαλικίδης Βασίλης, Λεωνίδης Κώστας
·        σκιφ κορασίδων αρχ. Αννέτα Αρετάκη

Χάλκινα μετάλλια
·        σκιφ κορασίδων αρχ.  Ανδρομάχη Σδραύκου.
·        σκιφ παίδων αρχ. Τάσος Αρετάκης.

4η θέση:
·        διπλό σκιφ κορασίδων Άννα Μιχάλογλου,  Δάφνη Μπαλλή
·        διπλό σκιφ προαγωνιστικής Σταυρακάκης Αγάθων, Τσιτερίδης Λάζαρος

5η θέση:
·        σκιφ κορασίδων Φράγκου Ευαγγελία
           





Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τους Ν.Ο.Λεμεσού και Ν.Ο.Καστοριάς για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ως 15 ετών κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00, και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου