Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Απόφαση σκάνδαλο από την δημοσία επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΔΕΗ Γιαννιτσών



Απόφαση σκάνδαλο από την δημοσία επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) να αναστείλει άγνωστο το πόσο, 2 σημαντικών γραφείων της από την Πόλη των Γιαννιτσών, τον μεγαλύτερο δήμο του νομού, του ταμείου και  του γραφείου Εξυπηρέτησης πολιτών (διακανονισμών κτλ)
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια της ΔΕΗ, ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες του μεγαλύτερου δήμου του νομού μας ,που πλέον είναι υποχρεωμένοι  να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μόνο σε τράπεζες και γραφεία ιδιωτών, με επιπλέον κόστος από μισό έως και ένα ευρώ.
Δεδομένο των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, πολλοί συνδημότες μας προκειμένου να κάνουν διακανονισμό  θα πρέπει λοιπόν ή να πάνε στην Έδεσσα ή να επικοινωνήσουν με έναν τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες.
Το τελευταίο διάστημα το ταμείο λειτουργούσε μόνο 3 μέρες (η χαρά του συνδικαλισμού) την εβδομάδα.
Η απόφαση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες , πάρθηκε γιατί δεν προχώρησε έγκαιρα  η ΔΕΗ σε προκήρυξη για πρόσληψη εννιαμήνου για την κάλυψη 2 θέσεων και όντας αναγκασμένη το τελευταίο καιρό λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.
Καλό θα είναι οι φορείς της πόλης να προβούν άμεσα σε διαμαρτυρία για την επίλυση αυτού του προβλήματος και την άμεση πενθήμερη λειτουργία του ταμείου και του γραφείου πελατών .

Γ. Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου