Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Απέλυσαν δασκάλα γιατί διέρρευσαν στο Ιντερνετ γυμνές της φωτογραφίες [βίντεο].



Oχι μόνο την διέσυρε αλλά την οδήγησε και στην ανεργία παίρνοντας έτσι την εκδίκηση του. Ο λόγος, πιθανότατα για κάποιον πρώην της δασκάλας από το Οχάιο η οποία είδε τις προσωπικές της στιγμές να ανεβαίνουν σε ιστοσελίδα όπου «πρώην» βγάζουν τα απωθημένα τους.Οπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης η δασκάλα από το Οχάιο βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε ότι προσωπικές, άκρως αποκαλυπτικές, της στιγμές «κρεμάστηκαν στα μανταλάκια» του Διαδικτύου.Bέβαια μια ημέρα νωρίτερα είχε δηλώσει στις
Αρχές την κλοπή του κινητού της τηλεφώνου όπου είχε αποθηκευμένες πολλές τέτοιου είδους φωτογραφίες.
Τις φωτογραφίες αυτές δεν είδαν μόνο φίλοι και γνωστοί αλλά και συνάδελφοί της από το χριστιανικό σχολίο του Οχάιο όπου δούλευε με αποτέλεσμα να... απολυθεί.
«Η γυναίκα είναι θύμα» τονίζει ένας από τους γονείς των μαθητών της μιλώντας σε ξένα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσοο, προσθέτει πως «Αυτό είναι ένα χριστιανικό σχολείο και οι γονείς αναστατώνονται όταν μαθαίνουν πως μια από τις δασκάλες βγάζει γυμνές φωτογραφίες και τις στέλνει σε άλλους ενώ οι μαθητές είναι αρκετά μεγάλοι έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ και να δουν τις εν λόγω εικόνες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου