Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τα αγόρια μίνι, των «Ικάρων» Γιαννιτσών



Μετά τον νικηφόρο αγώνα τους με το αντίστοιχο τμήμα της Χ.Α.Ν,Θ, Θεσσαλονίκης, στο Σαββατιάτικο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη. οι πιτσιρικάδες των 'Ικάρων" Γιαννιτσών συνέχισαν την νικηφόρα πορεία τους ,αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αετό Κιλκίς.
Οι μικροί μπασκεμπωλίστες του προπονητή Σερέτη Θεολόγου , παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ, επιβλήθηκαν άνετα επί του αξιόμαχου αντιπάλου τους με το τελικό σκορ  68-28 ν' αναγράφεται  στο φωτεινό πίνακα του Κλειστού Γυμναστηρίου "Έλλη Μυστακίδου".


"...Υπάρχουν τρεις βασικοί άξονες στους οποίους μπορούμε  να κινηθούμε   για να αξιολογήσουμε  τα μέχρι τώρα  αποτελέσματα των μικρών μας...." τόνισε μεταξύ άλλων  ο προπονητής των "Ικάρων" ,Σερέτης Θεολόγος "....Ο ένας είναι ο βαθμολογικός.   Ερχόμαστε  από ένα  σερί νικών  και  μια ήττα, θα μας άφηνε  πικρή γεύση.  Νικώντας όμως  στα τελευταία μάτς , αυτόματα μπαίνουμε  για τα καλά σε τροχιά περαιτέρω αξιώσεων,   η οποία είναι ο αμέσως επόμενος στόχος μας  μετά την εξασφάλιση ενός καλού αγωνιστικού προσώπου... .Ο δεύτερος είναι ο ψυχολογικός, γιατί καταφέραμε , ν' ανταπεξέλθουμε  σε  μεγάλη  πίεση, ως αρχάριοι,  αλλά προχωρήσαμε  , δείχνοντας χαρακτήρα και αποκτώντας αυτοπεποίθηση.. Ο τρίτος, όμως  και  ο πιό σημαντικός,  είναι η απόκτηση εμπειριών και η χαρά της συμμετοχής... Εδώ παίζεται το μεγαλύτερο “παιχνίδι”  και αποτελεί την πάγια φιλοσοφία μας.. Πασχίζουμε να  συνειδητοποιήσουν τα παιδιά , ότι  το μπάσκετ είναι πάνω απ'όλα ένα παιχνίδι, όπου μπορούν να το απολαύσουν , να γευτούν ανείπωτες συγκινήσεις και  χαρές και ν' αθληθούν .. Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες  μας!... καλή πορεία στους αντιπάλους μας ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου