Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία αλλοίωσης αποτελέσματος κατά του Διαιτητή κ. Μαυρίδη από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων



Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ μετά  από έκτακτο συμβούλιο καταγγέλλει τον διαιτητή κύριο Μαυριδη και τους  βοηθούς   του για την διαιτησία τους στο αγώνα με τον Ηρακλή Άσπρου οι όποιοι με τις αποφάσεις  τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα .
       Σαν να μην έφτανε αυτό  ο κύριος Μαυριδης με την συμπεριφορά του ,ο όποιος ειρωνευόταν τον προπονητή μας  και έβριζε με χυδαίες εκφράσεις τους παράγοντες της ομάδας μας, έδειξε ότι είναι άνθρωπος που  γράφει στα παλιά του παπούτσια την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν κάποια άνθρωποι για να μπορεί να υπάρχει αυτό που λέμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για να μπορεί αυτός ο κύριος να σφυρίζει στους αγωνιστικούς  χώρους  και να αμείβεται για αυτό .

          Αυτός ο κύριος έφτασε σε σημείο να καλέσει την αστυνομία ,μετά τις βρισιές που εξαπέλυσε κατά της διοίκησης της ομάδας μας και φοβούμενος μήπως κάποιος τον πειράξει , σε ένα γήπεδο που τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια δεν έχει συμβεί το παραμικρό .
          Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ  είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στο μέλλον  τέτοιες συμπεριφορές εις βάρος της ομάδας μας από όπου και αν προσέρχονται αυτές .
Για το Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γ. Γραμματέας
Ουγγρινηs Χρήστος                                                        Αντωνιου Χαράλαμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου