Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Οργασμός: Τα πάντα είναι στο… μυαλό σου!

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για να φτάσεις στην κορύφωση, φαίνεται να είναι οι σκέψεις σου… Ο οργασμός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Για πολλές γυναίκες όμως...

ΔΗΛΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ για την Αρχαία Αμφίπολη: «Ο τάφος ανήκει σε άνδρα σπουδαιότερο από το Φίλιππο»



Βήμα βήμα προχωρούν οι αρχαιολόγοι τις ανασκαφές στην περιοχή της Αρχαίας Αμφίπολης, ενώ τα ερωτηματικά για τον μεγάλο αρχαίο τύμβο εξακολουθούν να πληθαίνουν....

Το crashonline.gr μίλησε με τον συγγραφέα Γιώργο Λεκάκη, ο οποίος και επιχειρεί να ρίξει «φως» στις πρόσφατες ανακαλύψεις, οι οποίες έχουν αφήσει άφωνη την παγκόσμια κοινότητα.

Άφησε τα σκυλιά κλειδωμένα και ατάιστα για 20 ημέρες (φωτογραφίες)



Ενοικιαστής διαμερίσματος στην Καβάλα εγκατέλειψε κλειδωμένα μέσα στο μικρό του διαμέρισμα 6 σκυλιά τα οποία είχαν να φάνε περίπου 20 ημέρες.
Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων ενημέρωσαν την αστυνομία και με την βοήθεια της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

«Στο DNA οι... πολιτικές μας επιλογές»

Ο Hibbing υποστηρίζει ότι δεξιοί και αριστεροί διαφωνούν πολιτικά, κυρίως επειδή είναι διαφορετικοί άνθρωποι, έχουν διαφορετική προσωπικότητα, ακόμη και γενετικές διαφορές και χαρακτηριστικά.

Νέος ΕΝΦΙΑ με χαμηλότερες αντικειμενικές

Διορθώσεις και αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, μετά τις αντιδράσεις, φέρνει η ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Κινεζικό καταδιωκτικό αναχαίτισε αμερικανικό αεροσκάφος

Ένα κινεζικό καταδιωκτικό αναχαίτισε τρεις φορές, με επικίνδυνους ελιγμούς, ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος πάνω από διεθνή ύδατα, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, την περασμένη Τρίτη, ανακοίνωσε χθες το Πεντάγωνο.

Χιροσίμα: Εντείνονται οι προσπάθειες για ανεύρεση επιζώντων


Περί τους 2.800 διασώστες αναμένεται να μετάσχουν σήμερα στις έρευνες στη Χιροσίμα με όλο και λιγότερες ελπίδες για τον εντοπισμό των 43 αγνοουμένων στις κατολισθήσεις, οι οποίες έχουν ήδη αφήσει πίσω τους 42 νεκρούς.

504.000,00 € για δύο νέα έργα LEADER στην Πέλλα



Δύο νέα έργα που αφορούν την τοπική αγροτική οικονομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη υπογράφηκαν σήμερα (22/8) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας & Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τους εκπροσώπους των δικαιούχων φορέων, στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

Εκδηλώσεις «Αύγουστος 2014» στο Παλαίφυτο



Εκδηλώσεις με την επωνυμία «Αύγουστος 2014» διοργανώνονται την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Παλαίφυτο. Το μεγάλο Θρακιώτικο Μικρασιάτικο γλέντι διοργανώνουν ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός» και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Άρης Παλαιφύτου», σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Το γλέντι, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν μαζικά οι πολίτες, θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Παλαιφύτου.

Βρέθηκε αποθήκη σε χωριό της Πέλλας γεμάτη κλεμμένα φυτοφάρμακα


φώτο αρχείου

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, σε βάρος ενός 49χρονου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα , κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, την 21.08.2014 πρωινές ώρες, σε χωριό της Πέλλας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποθήκη του προαναφερόμενου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 74 κουτιά και 58 μπουκάλια φυτοφαρμάκου διαφόρων λίτρων, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσκεψη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες της Πέλλας



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Αυγούστου επίσκεψη στην Πέλλα και Ημαθία αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρη Βίτσα  και με συμμετοχή του Ευρωβουλευτή Κων. Χρυσόγονου καθώς και της βουλευτού Δέσποινας Χαραλαμπίδου. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με αγροτικούς συνεταιρισμούς και άλλους παραγωγικούς φορείς για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το ροδάκινο φέτος και ιδιαίτερα μετά το εμπάργκο της ΕΕ απέναντι στην Ρωσία και τα αντίποινα της Ρωσικής πλευράς.

Λοβέρδος: Επέστρεψε και επίσημα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ



Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, γνωστοποίησε ότι ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, εντάσσεται ξανά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο υπουργός Παιδείας είχε προαναγγείλει προ ημερών την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του.

Στα 33 εκατ. Ευρώ ο προϋπολογισμός της Επιτροπής σε πρώτη φάση για τα έκτακτα μέτρα στήριξης ροδάκινων και νεκταρινιών



Στα 33 εκατ. Ευρώ ο προϋπολογισμός της Επιτροπής σε πρώτη φάση για τα έκτακτα μέτρα στήριξης ροδάκινων και νεκταρινιών. Επανεξετάζεται ο κανονισμός μετά από αίτημα της Ελλάδας



Ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τα έκτακτα μέτρα στήριξης ροδάκινων και νεκταρινιών συζητήθηκε σήμερα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τους εμπειρογνώμονες των κρατών – μελών της Ε.Ε.

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 κι ώρα12:00, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γιώργου Χοΐδη Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1)Κατάρτιση σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 Δήμου Σκύδρας και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 23/8



 Τα λάθη οφείλονται στη βιαστική δράση ή στο φόβο ή στην αμφιβολία ή στη λησμονιά του σωστού κινήτρου. 

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 23 Αυγούστου

Επέτειοι:


Γεγονότα

1305: Ο σκωτσέζος επαναστάτης Γουίλιαμ Γουάλας αποκεφαλίζεται από τους Άγγλους σε φυλακή του Λονδίνου, κατηγορούμενος για προδοσία.
1812: Ο Νικόλαος Κοκοβίλας αναλαμβάνει Κυβερνήτης της Ύδρας.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μέχρι ποια ηλικία συνεχίζουν οι γυναίκες να έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή;

Οι επιστήμονες καταρρίπτουν το μύθο που θέλει τις γυναίκες να χάνουν το ενδιαφέρον τους προς το σεξ όσο περνούν τα χρόνια!

Δεν πέθανε ο Αντώνης Βαρδής – Διαψεύδει ο γιος του!



Η είδηση ότι πέθανε ο Αντώνης Βαρδής έκανε το γύρο του διαδικτύου το βράδυ της Παρασκευής.
Ωστόσο, άμεση ήταν η διάψευση του γιου του καλλιτέχνη. Ο Γιάννης Βαρδής με δύο αναρτήσεις του στο twitter, έγραψε:

Το πιο απομονωμένο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Στο νησί El Hierro, μέρος του Αρχιπελάγους των Κανάριων στην Ισπανία, ένα ξενοδοχείο προκαλεί εντύπωση.

Το παθητικό κάπνισμα καταστρέφει τις αρτηρίες των παιδιών

Η έκθεση των παιδιών στο παθητικό κάπνισμα προκαλεί μη αναστρέψιμη ζημιά στις αρτηρίες τους, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αυστραλο-φινλανδική επιστημονική έρευνα.

Αίγυπτος: 33 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείων

Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δύο λεωφορείων νωρίς σήμερα το πρωί στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Έχασε την μάχη με την ζωή η 17χρονη Έλενα από την Κρύα Βρύση

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή η 17χρονη Έλενα από την Κρύα Βρύση δεν άντεξε τελικά και σήμερα τις πρωινές ώρες έφυγε για την γειτονία των αγγέλων βυθίζοντας στο πένθος τόσο τους δικούς της ανθρώπους όσο και μία ολόκληρη τοπική κοινωνία που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να δώσουν αίμα προκειμένου να σωθεί.

Στη Γ' Εθνική ο Άρης

Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν ο Άρης όπως αποφάσισε στην έκτακτη ΓΣ η Κοινωνία Μελών με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά.

Ημέρα εθνικού πένθους στη Μαλαισία

Αεροσκάφος που μετέφερε τις είκοσι πρώτες σορούς των θυμάτων της συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία έφθασε σήμερα στην Κουάλα Λουμπούρ προερχόμενο από το Άμστερνταμ.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε ξενοδοχείο της Ρόδου


Διευκρινήσεις σχετικά με την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου δίνει το  Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) το οποίο αναφέρει ότι το φαινόμενο ήταν περιορισμένο σε μία ξενοδοχειακή μονάδα.

Ρωσία: Ξεκίνησαν έλεγχοι στα εστιατόρια McDonald’s


Η ρωσική υπηρεσία ελέγχου της ασφάλειας των τροφίμων Rospotrebnadzor διεξάγει απρογραμμάτιστους ελέγχους σε εστιατόρια McDolnald's στην περιφέρεια του Σβερντλόφσκ, όπωςμετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS επικαλούμενο την τοπική αξιωματούχο της υπηρεσίας Ναταλία Λουκιάντσεβα. «Λουκέτο» σε τέσσερα εστιατόρια.

Προκλητικός και αμετανόητος

Τη σιγή, όπως πολλοί περίμεναν, έσπασε ο αποκαλούμενος και «εθνικός αρχαιολόγος των Σκοπίων» και προσφάτως καταδικασθείς για την πολύκροτη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, Πάσκο Κούζμαν.

Γερμανία: «Φιάσκο» η έρευνα για τη δολοφονική δράση συμμορίας νεοναζιστών - ανάμεσα στα θύματα και Έλληνας

Η έρευνα της γερμανικής αστυνομίας για τη σειρά των φόνων που διέπραξε μια συμμορία νεοναζιστών χαρακτηρίζεται «φιάσκο», στην έκθεση κοινοβουλευτικής επιτροπής σε ένα από τα κρατίδια της Γερμανίας που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη.

Περιστατικά γαστρεντερίτιδας και σε ξενοδοχεία της Κρήτης

Πολλές δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας ταλαιπωρούν την ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είκοσι Δυτικούς ομήρους έχουν οι τζιχαντιστές που αποκεφάλισαν τον Φόλεϊ

Στους 20 ανέρχονται σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph ο αριθμός των ομήρων από χώρες της Δύσης που κρατούν οι τζιχαντιστές, οι οποίοι εκτέλεσαν δι' αποκεφαλισμού τον αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.

Συνάντηση για την οργάνωση των εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου



Ενόψει της πραγματοποίησης των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καλεί τους εκπροσώπους των Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων της Π.Ε. Πέλλας σε συνάντηση στο Διοικητήριο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος Διοικητηρίου), στην Έδεσσα, την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:

Σύσκεψη με τους Κτηνιάτρους των Κτηνιατρικών Γραφείων Π.Ε. Πέλλας με θέμα Καταρροϊκός πυρετός Αιγ/των – Βοειδών (ευαίσθητα είδη)



Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας, Τμήμα Κτηνιατρικής ανακοινώνεται ότι στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρόντος του Προϊσταμένου του Τμήματος Κτηνιατρικής κ. Αν. Κελεσίδη και παρουσία κτηνιάτρων από τα Κτηνιατρικά Γραφεία της Π.Ε. Πέλλας συζητήθηκαν τρόποι προληπτικής αντιμετώπισης της νόσου του καταρροϊκού πυρετού (ζωονόσος και όχι ζωοανθρωπονόσος), ο καθορισμός ζωνών ελέγχου, προστασίας ή επιτήρησης και οι προϋποθέσεις για τη διακίνηση των ζώων εντός και εκτός των ζωνών

Το μακελείο συνεχίζεται στην Γάζα. Στους 2.078 οι νεκροί



Τουλάχιστον 27 Παλαιστίνιοι, περιλαμβανομένων τριών διοικητών της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς και πολλών παιδιών, σκοτώθηκαν την Πέμπτη από τις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας, στην 45η ημέρα των συγκρούσεων, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλου για τις εξαγγελίες πενιχρών αποζημιώσεων των ροδακινοπαραγωγών από την ΕΕ.



Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα διατεθούν έως 30 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις για τους ροδακινοπαραγωγούς όλων των κρατών - μελών. Το εν λόγω ποσό όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει τη μεγάλη ζημιά των αγροτοπαραγωγών αλλά συνιστά και πρόκληση λαμβάνοντας υπόψη ότι μόνο για τους Έλληνες παραγωγούς απαιτούνται τουλάχιστο 40 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με μια πρώτη αποτίμηση.

Μανιάτης: Το 66% του αερίου που καταναλώνεται στην Ελλάδα προέρχεται από τη Ρωσία



Τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού αλληλεγγύης, που θα έχει «χρήματα μέσα», για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης διακοπής ή περιορισμού της παροχής φυσικού αερίου από τη Ρωσία ζητά η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης.

Mιλώντας στο "ΣΚΑΙ" τόνισε πως στόχος του μηχανισμού θα είναι να «συνδέει» τυχόν ελλείψεις σε υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) που θα αντιμετωπίζουν ορισμένα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κράτη που δεν πλήττονται από την κρίση και έχουν απόθεμα αερίου.

Τελετή ορκωμοσίας του Νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας



Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, των νέων Αντιπεριφερειαρχών και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων Κεντρικής Μακεδονίας στον εμπρόσθιο προαύλιο χώρο στην έδρα της Π.Κ.Μ. (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

            Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Tριήμερο καύσωνα με τον υδράργυρο να «χτυπά» 40 βαθμούς



Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η μέγιστη θερμοκρασία το Σάββατο θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς στα Δυτικά και τα Βόρεια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές η ζέστη θα διατηρηθεί μέχρι και τους 40 βαθμούς. Στην Αττική το θερμόμετρο θα δείξει 37 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη μέχρι και 34.

Ο συνδυασμός των υψηλών πιέσεων στην κεντρική Μεσόγειο με τις χαμηλές πιέσεις στην περιοχή της Κύπρου διατηρεί το ΒΔ ρεύμα στη χώρα με μέγιστη ένταση τα 6 μποφόρ στις νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές της.

Πιθανή συνεργασία Ελλάδας-Κίνας για τα ναυπηγεία



Την επιθυμία της εταιρείας του να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας με ελληνικά ναυπηγεία, καθώς επίσης και με ελληνικές εταιρείες ναυτιλιακού εξοπλισμού εξέφρασε ο πρόεδρος του κρατικού κινεζικού ναυπηγοκατασκευαστικού ομίλου Fujian Shipbuilding Industry Group κ. Ζάο Τζινγιέ, στο πλαίσιο της συνάντησής του με το γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ Παναγιώτη Μίχαλο.

Ο κ. Τζινγιέ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας και επεσήμανε την υψηλή ζήτηση, από πλευράς κινεζικών ομίλων, για εξειδικευμένο προσωπικό με την απαραίτητη τεχνογνωσία στο ναυπηγοεπισκευαστικό και ευρύτερα ναυτιλιακό κλάδο.

Κρίσιμη μέρα για ροδακινοπαραγωγούς


Σήμερα πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες η συνάντηση εμπειρογνωμόνων από τον τομέα της γεωργίας, με επίκεντρο την εμπορική κρίση που έχει ξεσπάσει με το ρωσικό εμπάργκο, και από την οποία αναμένεται -μεταξύ άλλων- η εξειδίκευση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για τα ροδάκινα και άλλα προϊόντα.

Γ.Καρασμάνης: Διορθώνονται τα προβλήματα πληρωμών εξισωτικής αποζημίωσης 2013.



Ευρεία σύσκεψη σχετικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν από την πρόσφατη πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γ. Καρασμάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Π. Κουκουλόπουλος, οι Γενικοί Γραμματείς Μ. Κορασίδης και Δ. Μελάς, ο Ειδικός Γραμματέας Δ. Ιατρίδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρ. Αποστολάκος και ο Αντιπρόεδρος, Κυρ. Μπαμπασίδης.

Αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών στο διαδίκτυο



Σήμερα αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών, όπως έγραψε το news.gr σε χθεσινό του άρθρο. Οι πίνακες θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. (Ο.Π.Σ.Υ.Δ.): http://e-aitisi.sch.gr. Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στον δικτυακό του τόπου όπου και ενημερώνει για την περίοδο των ενστάσεων.

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετές περιοχές -  Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ριχτερ - Κώστας Παπαζάχος: Οι δονήσεις θα συνεχιστούν μέσα στην ημέρα, δεν ανησυχούμε για κάποιον μεγάλο σεισμό.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 22/8

Δεν είναι αποτυχία να μην πετύχεις αυτό που σκόπευες. Αποτυχία είναι να μην ξαναπροσπαθήσεις.

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 22 Αυγούστου

Γιορτάζουν:
Γεγονότα
1485: Με τη μάχη του Μπόσγουορθ λήγει ο Πόλεμος των Ρόδων μεταξύ των Οίκων του Γιορκ και του Λάνκαστερ στην Αγγλία.
1645: Η πόλη των Χανίων παραδίδεται από τους Ενετούς στους Τούρκους, μετά από δίμηνη πολιορκία.
1686: Ο ενετός αρχιστράτηγος Φραγκίσκος Μοροζίνι κυριεύει από τους Τούρκους το Ναύπλιο, μετά από μακρά πολιορκία.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Στη φάκα ανήλικος χάκερ – από τα Γιαννιτσά κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία



Ένας ανήλικος 17χρονος συνελήφθη για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μετά από επιχείρηση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην περιοχή των Γιαννιτσών.

Ήταν συνδιαχειριστής σε προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από το οποίο είχε δεχτεί απειλές ανήλικη, που διαμένει στο εξωτερικό, για να στείλει προσωπικό άσεμνο φωτογραφικό υλικό.

Τι να κάνετε σε περίπτωση που ο σκύλος σας έχει φάει φόλα

Αν ο σκύλος σας φάει φόλα θα παρατηρήσετε τα παρακάτω συμπτώματα: τρέμουλο, σάλια αστάθεια, σπασμοί κτλ. Θα πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα και ψύχραιμα. Κάθε λεπτό που περνάει προκαλεί ολοένα μεγαλύτερη και ανεπανόρθωτη ζημιά που εξαρτάται από την ικανότητα απορρόφησης και αφομοίωσης του δηλητηρίου από τον οργανισμό.

Oι top 5 στάσεις που κάνουν τις γυναίκες να «τρελαίνονται»

Κατά γενική ομολογία, αυτοί που κάνουν κουμάντο στο κρεβάτι είναι οι άντρες. Είτε γιατί είναι σωματικά πιο δυνατοί, είτε γιατί σε αυτούς πέφτει η βαριά δουλειά, και σχεδόν πάντα καταλήγουμε να κάνουμε τις αγαπημένες τους στάσεις!

Τα τρικ του έρωτα: Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση σου!

Τι και αν είσαστε 10 χρόνια μαζί; Μπορείς ακόμα να τον κάνεις να νιώσει όπως στην αρχή…
Μην υποτιμάς τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Αν έχεις μακροχρόνια σχέση σίγουρα η συνήθεια σε έχει ωθήσει στο να ξεχάσεις ότι το… αλατοπίπερο βρίσκεται στα μικρά καθημερινά πραγματάκια και όχι στις υπερβολές.

Σέρρες: Αγρότης καταπλακώθηκε από σκαπτικό μηχάνημα

Τραγικό θάνατο βρήκε 64χρονος αγρότης, όταν καταπλακώθηκε από το αγροτικό μηχάνημα, στην Τριανταφυλλιά Σερρών.

Οκτώ έργα θα παραδοθούν τους επόμενους μήνες

Οκτώ έργα βρίσκονται στην τελική τους φάση και θα παραδοθούν στους επόμενους μήνες, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Υποδομών Στράτος Σιμόπουλος. 
Τα έργα αυτά είναι τα εξής:

Γερμανική εταιρεία έφερνε τοξικά απόβλητα στην Ελλάδα

Φορτίο με 56 τόνους υδράργυρου εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο
Υπόθεση παράνομης μεταφοράς στην Ελλάδα 56 τόνων επικίνδυνων αποβλήτων υδραργύρου, εντόπισαν οι ελεγκτές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ). Πίσω από την υπόθεση που έχει σημάνει «συναγερμό» στην Ελλάδα κρύβεται γερμανική εταιρεία.