Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ο Γ.Παπανδρέου ανακοινώνει το νέο κόμμα από το Καλένζι(;) – Τι γράφουν οι F.T



«Μπαλαντέρ» των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα χαρακτηρίζουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Finacial Times των Γιώργο Παπανδρέου .
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 65χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και γόνος πολιτικής δυναστείας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή της χώρας με δικό του κόμμα και σύμφωνα με συνεργάτες του το κόμμα θα οργανωθεί και θα λειτουργήσει «εντός των επόμενων δύο ή τριών ημέρων».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν πως το κόμμα του κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να λάβει ποσοστό ακόμα και 4-5% στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, παίρνοντας με το μέρος του ένα μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Tην Παρασκευή θα καταθέσει ο Γιώργος Παπανδρέου στον Άρειο Πάγο το σήμα και το όνομα του νέου κόμματος που θα ιδρύσει.  Η εκδήλωση για την δημιουργία του νέου κόμματος, από τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ, θα γίνει το Σάββατο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ.Παπανδρέου θα κάνει την πρώτη ανακοίνωση του κόμματός του από το Καλέντζι της Αχαίας, γενέτειρα των Παπανδρέου.
bankwars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου