Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Σούπερ Λίγκα: Χωρίς θεατές και η 28η αγωνιστική



Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί και η 28η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, όπως αποφάσισε απόψε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής.

Η απόφαση, που ελήφθη μετά (και) τις εισηγήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ και θα κοινοποιηθεί αύριο στη διοργανώτρια αρχή, έρχεται μετά τη διακοπή του αποψινού αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας. 


Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ και ο αγώνας διεκόπη αμέσως μετά το γκολ του Αργεντινού  Χάρα στο 89ο λεπτό καθώς υπήρξε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ρίψεις φωτοβολίδων και τραυματισμός αστυνομικών και ανδρών της ασφάλειας (σεκιούριτι), με αποτέλεσμα ο διαιτητής Καλογερόπουλος να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια και εφαρμόζοντας τις πρόσφατες αποφάσεις να διακόψει οριστικά τη συνάντηση.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή». 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου