Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ακαδημία Γιαννιτσών: Απέκλεισε τον Ηρακλή Θες/νίκης και πάει τελικό



Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στους νέους κατάφερε να αποκλείσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και να περάσει στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος νέων Θεσσαλονίκης όπου μετέχει.
Η επιτυχία είναι μεγάλη για την ομάδα των Γιαννιτσών που κέρδισεμε3-1 στον πρώτο αγώνα και έχασε με 2-1 στο 2ο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Καλαμαρία.

προπονητής της Ακαδημίας είναι ο Ε. Καραμίγγος όπου και οι δηλώσεις που ακολουθούν.
Ευχαριστούμε τον Ηρακλή για την φιλοξενία και για το καθαρό του παιχνίδι !
Εάν το πάθος στο ποδόσφαιρο είναι καλό , εάν η ψυχή μετρά , εάν η θέληση νικήσει την κούραση και εάν έχεις πίστη……. και τις φωνές του προπονητή σου να σε τρελαίνουν τα μηνίγγια, τότε κερδίζεις και πας στον τελικό εσύ και όχι ο αντίπαλος και ας λέγετε και Ηρακλής Θεσσαλονίκης με βαριά ιστορία και φανέλα.

Το παιχνίδι το ήθελε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών τουλάχιστον τόσο, όσο και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης .

Το ότι θα παιζόταν στις λεπτομέρειες ο αγώνας το ξέρανε άπαντες.

Αλώστε σε αυτό το υψηλό επίπεδο , το γεγονός ότι όλοι ξέρουν καλή μπάλα είναι δεδομένο , (διαφορετικά δεν μπορείς να σταθείς).
Ήταν λοιπόν θέμα καλής διαχείρισης , . .. ως εκ τούτου μπράβο στον προπονητή της ΑΑΓ και στους παίκτες του για όλα τα παραπάνω και γιατί μετά από 15 χρόνια πάνε στον τελικό των τελικών της (ΕΠΣΜ) Θεσσαλονίκης.
matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου