Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δήλωση Ιορδάνη Τζαμτζή για το δημοψήφισμα



«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, που με ψέματα και έωλες υποσχέσεις υφάρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, τώρα, μετά από 5 μήνες επικοινωνιακών παιχνιδιών και δίχως ουσιαστική διαπραγμάτευση,  νίπτοντας τα χέρια του ως Πόντιος Πιλάτος , ζητά από τους πολίτες  να πάρουν αυτοί απόφαση,  για το αν θέλουν τα μέτρα των δανειστών της τρόικα.

Με το εκβιαστικό δημοψήφισμα- παρωδία,  όπου εντός πέντε ημερών θα κληθεί να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, φέρνουν διχασμό  στους Έλληνες πολίτες,  με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της χώρας.
Δεν γνωρίζω κανένα Έλληνα να θέλει μέτρα, περικοπές και φορολογίες.
Ξέρω πλέον όμως,  ότι εκτός από το ΚΚΕ, και οι  ΣΥΡΙΖΑ,  ΑΝΕΛ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,   δεν προκρίνουν  τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.
Μεγάλο ερωτηματικό  προκαλεί η παραπάνω σύμπλευση.  Βέβαια,  ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής,   έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ  κατ αρχήν για πολιτικούς λόγους, και φυσικά για να εδραιωθεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Σήμερα , με πλάγιο τρόπο,  ο ΣΥΡΙΖΑ  βάζει στο τραπέζι και ζητά να αποφασίσει ο λαός, αυτό που έλεγε  και επιδίωκε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δηλαδή,  την παραμονή  ή  όχι,  της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ.
Ο  ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, θέλουν να μας οδηγήσουν στην δραχμή ρίχνοντας τις ευθύνες για μια τέτοια εξέλιξη,  στον Ελληνικό λαό.
Η Ελλάδα, πρέπει να  μείνει στην Ευρώπη και το ευρώ. Είναι ο Εθνικός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας μας.
Τρίτοι δρόμοι  ή άλλες επιλογές,  δεν υπάρχουν για την χώρα μας.
Έξω από την Ευρώπη και το ευρώ,  υπάρχει χρεοκοπία και χάος.  
Με δραχμή,  οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι και το λόμπι της δραχμής  θα γίνει πλουσιότερο, αγοράζοντας όλη την χώρα .
Ο ΣΥΡΙΖΑ  και ο κ. Τσίπρας  απέδειξαν ότι  πέρα από ψεύτες , είναι  και επικίνδυνοι για την πορεία της χώρας μας.»

1 σχόλιο:

  1. ΤΖΑΜΤΖΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΝΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ η ΟΧΙ
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή