Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πέλλα: «Τρύγησε» πάνω από τρία κιλά χασίς από την φυτεία του



Συνελήφθη επ' αυτοφόρω κουβαλώντας τρεις νάιλον σακούλες μέσα στις οποίες υπήρχαν 548 γραμμάρια κάνναβης που μόλις είχε κόψει από την φυτεία του

Δίπλα σε ένα ποτάμι στην περιοχή της Πέλλας έκρυβε την πλούσια παραγωγή από τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ένας 51χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να μεταφέρει κάτι περισσότερο από δυόμισι κιλά ενώ στο σπίτι του είχε και άλλες ποσότητες.



Οι αστυνομικοί έκαναν περιπολία κοντά στο ποτάμι, όταν είδαν μέσα στη νύχτα να βγαίνει από μια θαμνώδη αγροτική περιοχή ο δράστης κρατώντας τρεις νάιλον σακούλες. Μόλις τον σταμάτησαν για έλεγχο, είδαν ότι περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 548 γραμμάρια κάνναβης και το έβαλαν χειροπέδες. Σε μικρή απόσταση, βρέθηκαν και τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων που καλλιεργούσε.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή σε χωριό της Πέλλας,  βρέθηκαν τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα χαρτοκιβώτια στα οποία είχε αποξηράνει 776 γραμμάρια κάνναβης και δυο δοχεία με άλλα 109 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 51χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου