Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση χορηγών ΓΑΣ Έδεσσας



Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς τυριού ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. στην Ελλάδα και ο κορυφαίος στην παραγωγή τυριού ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. παγκοσμίως. Η εταιρία έχει έδρα στο 3ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Φλαμουριάς. Η εταιρία θα διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της νέας φανέλας του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. .

Επίσης ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Υγρά καύσιμα που δραστηριοποιείτε σε όλο το φάσμα των καυσίμων ( Βενζίνη, πετρέλαιο, αέριο, πέλλετ) και έχει τρία καταστήματα στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή. Η εταιρία θα διαφημίζεται στο παντελονάκι της νέας στολής του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Διογένη Αντωνιάδη για την στήριξη.
Τέλος καλωσορίζει τον Πολιτικό Μηχανικό Αργυρό Ν. Βασίλειο Απόστολο ( Π. Μελά 1 3ος όροφος Έδεσσα). Η εταιρία του θα διαφημίζεται στη φανέλα προθέρμανσης της ομάδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στις προσπάθειες του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου