Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους έφηβους των Ικάρων Γιαννιτσών



Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η εφηβική ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών, η οποία επικράτησε εκτός έδρας επί του Γ.Α.Σ. Κιλκίς .
Οι «Ίκαροι» φανέρωσαν σε ένα ακόμα ματς αρκετά θετικά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, γεγονός που άφησε ευχαριστημένο το τεχνικό επιτελείο, τον Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.

Σπόντης Νίκος:"...Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που πανηγυρίσαμε την τρίτη μας συνεχόμενη νίκη στο εφηβικό πρωτάθλημα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι εδώ, είμαστε σε καλό σημείο αλλά θέλουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Κιλκίς, τους εύχομαι καλή συνέχεια και πιστεύω μπορούν να κάνουν μία πολύ καλή ομάδα.
Είμασταν καλοί σε κάποια πράγματα, αλλά χαλαρώσαμε αρκετά σε κάποια σημεία. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ περισσότερο απ’ ότι έχουμε δουλέψει και ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, παίζοντας ακόμα καλύτερο μπάσκετ. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η καταξίωση μας και στην κατηγορία των εφήβων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου