Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Έσπασαν το αήττητο των Ικάρων ο Μέγας Αλέξανδρος για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ



Το ΔΑΚ Έλλη Μυστακίδου φιλοξένησε την Κυριακή το ντέρμπι του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, με τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών να υποδέχονται τον "Μέγα Αλέξανδρο" σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν σαν στόχο το γόητρο του αήττητου. Οι «Ίκαροι » ήταν ανίκητοι έως το ντέρμπυ και ήθελαν να συνεχίσουν έτσι,όμως αυτό δεν έγινε, αφού το παιχνίδι κέρδισε ο "Μέγας Αλέξανδρος".

Στεναχώρια λοιπόν για την μέτρια απόδοση και την ήττα της εφηβικής ομάδας επικράτησαν στο στρατόπεδο των προπονητών Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου μετά το Κυριακάτικο συγκλονιστικό παιχνίδι.
Το ματς θρίλερ τα είχε όλα: ένταση, πάθος , υψηλό θέαμα και ικανοποίησε τους αρκετούς φιλάθλους που αφιέρωσαν το Κυριακάτικο απόγευμα τους.
« Το ματς εξελίχθηκε δυσάρεστα μέχρι το τέλος για μας και κρίθηκε στο άσχημο επιθετικό μας κομμάτι μη έχοντας καθόλου καθαρό μυαλό..." σημείωσε ο Σπόντης Νίκος ."... Δεν μπορούμε παρά να είμαστε δυσαρεστημένοι. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πιέσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Στα κρίσιμα σημεία δεν μπορέσαμε να έχουμε τις καλύτερες επιλογές και χάσαμε δίκαια. Κάναμε καλή προσπάθεια στις προπονήσεις και το πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι δεν απογοητευόμαστε, θα συνεχίσουμε να παίζουμε με καρδιά..Πιστεύω στα παιδιά και με τη βοήθεια του Θεού , προχωράμε παρακάτω. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους .....»
Σερέτης Θεολόγος: "... Δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε στο μπασκετικό ντέρμπυ εάν και συνεχίζουμε απολαμβάνουμε μόνοι μας την μοναξιά της κορυφής στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, έχοντας μόλις μία ήττα.
Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ενδεικτικό της σημερινής αδυναμίας μας. Αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερη δυσκολία στην επιθετική μας λειτουργία , φτάνοντας σε μια απρόσμενη ήττα σαν επακόλουθο της κακής ψυχολογίας παρά την άριστη φόρμας μας. Αξίζει όμως ένα μπράβο στους παίκτες μας που μόχθησαν εάν και δεν δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα του αγώνα...Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε το ίδιο νικηφόρα στη συνέχεια παραμένοντας στην κορυφή!...."

1 σχόλιο: