Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Δεν γίνεται το «Φιλιππάκου» κέντρο μεταναστών.Επικράτησε το δίκαιο.Τώρα αρχίζει το θέατρο.



Τους έλεγαν ρατσιστές, άσπλαχνους, τέρατα, ακραίους, και …στο τέλος συμφώνησαν πως απλά είχαν δίκιο! Αυτό συνέβη από χθες το απόγευμα οπότε γνωστοποιήθηκε η  απόρριψη της αρχικής απόφασης για τη δημιουργία μιας μεγάλης κωμόπολης μεταναστών… στο κέντρο των Γιαννιτσών.
Οι μέχρι πρότινος σκληροί επικριτές που στράφηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας των Γιαννιτσών που δίκαια διαμαρτύρονταν  για την  παράλογη αρχική απόφαση της κυβέρνησης, ξαφνικά αντιλήφθηκαν το μέγα λάθος τους.

Έτσι από χθες η Υπουργός κ.Τζάκρη η οποία αρχικά δεν είχε καμία αντίρρηση να μετατρέψει η κυβέρνησή της τα Γιαννιτσά σε απέραντο κέντρο μεταναστών… ανακάλυψε πόσο άδικο είχε. Και άρχισε τα πολιτικάντικα κόλπα. Οτι δήθεν έκανε τα πάντα για να βρεθεί …άλλη λύση εκτός του αστικού ιστού της πόλης. Κρίμα γιατί τα βραβεία ηθοποιίας τα γνωστά σ’όλους Όσκαρ, είχαν δοθεί μια μέρα πριν.

19 σχόλια:

  1. Ε, θα γίνει σε άλλο μέρος της πόλης... Μεγάλη αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο φασίστας πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ που κρινεις τους αλλους ως φασιστες εισαι μεγαλυτερος φασιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκανε πρόβα τόσο καιρό γιαυτό ρε παιδια.... και αυτό το έκανε για να μην χάσει τους ψήφους της για άλλες εκλογές αλλά όποιος ξανά ψηφίσει θα είναι γελιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε φταίει η Τζακρη. Αυτοί που την ψηφισαν φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αυτοι που θα την ξαναψηφισουν και θα την ξαναχειροκροτησουν....αλλα ετσι γινεται η μνημοι μας κραταει οσο ενα θεμα ειναι στην επικαιροτητα μετα σβυνετε και φτου και απο την αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή θα φύγουν απο τα Γιαννιτσά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο με φωτιές βρήκατε το δίκαιο σας, γνήσιοι homo sapiens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα αν δεν σου ερεσουν οι homo sapiens παρε εναν απο μαροκο.Θα σου κανει καλο...

      Διαγραφή
    2. Τον δοκίμασες βλέπω και τον προτείνεις σε άλλους χωρίς να ζηλεύεις καθόλου . Μπράβο σου !!!

      Διαγραφή
  10. Και Τώρα που πετάξαμε τα σκουπίδια στο παράθυρο του γείτονα, μπορούμε ήσυχα να νίψουμε τα χέρια μας. Κάποιος βέβαια θα πρέπει να πει ότι άλλο πράγμα είναι η ύπαρξη τεχνικών προβλημάτων ως προς την καταλληλότητα ενός χώρου να χρησιμοποιηθεί για την απάλυνση του πόνου αυτών των ανθρώπων και άλλο ο ρατσισμός και η βία, που κατέκλυσε τα Γιαννιτσά αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καμια σχεση ο φασισμος με τον εθνικισμο...ειμαστε Ελληνες και θα κανουμε τα παντα για ενα καλο αυριο δικο μας και οχι αλλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας δουμε λίγο το παράδειγμα των Τρικάλων της Κοζάνης κι άλλων πόλεων και μετα ας μιλήσουμε και για μας...... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφονω οποιος θελει ασ παρει στο σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Κοζάνη έχει 200 πρόσφυγες και όταν ρωτήθηκε ο δήμαρχος της αν θα μπορούσε να φιλοξενήσει 2000 λιποθυμησε. Ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή πολλοί μιλάνε γιά φασισμό,να αναφέρω πως εκτός από τον ακροδεξιό φασισμό υπάρχει και ο ακροαριστερός φασισμός,ουσιαστικά μιλάμε γιά τις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος,που εξυπηρετούν τους ίδιους σκοπούς με διαφορετικό τρόπο.Και ενώ είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τις ακροδεξιές θέσεις και να τις απορρίψεις,συχνά οι ακροαριστερές θέσεις καλύπτονται από ένα προσωπείο φευτοπροοδευτισμού και ψευτοανθρωπισμού και γίνονται επικίνδυνες.Ο ακροαριστερός φασισμός της νέας εποχής επιτάσσει τη δημιουργία λαών-αχταρμά,πολυπολιτισμικών ανομοιογενών κοινωνιών,χωρίς ο κάθε λαός να έχει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και στην ιδιαίτερη κουλτούρα του,πραγμάτων που δίνουν χρώμα στον πλανήτη μας.Ξεχνάνε πως ένα παρόμοιο μοντέλο εφαρμόστηκε στις Η.Π.Α.,γιά τις οποίες λένε τα χειρότερα,μιλάμε για την απόλυτη παράνοια στον εγκέφαλό τους.
    Μακριά τα άκρα από την πόλη των Γιαννιτσών,είτε αυτά προέρχονται απο την δεξιά είτε από την αρισtερή πλευρά.

    Σύμφωνα με στοιχεία του λιμενικού σώματος 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των μεταναστών.Εγώ ρωτώ πόσοι απο αυτούς έχουν δικαίωμα ασύλου,βάση των διεθνών κανονισμών;Ας γίνει επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα από αυτούς που κοιμούνται όρθιοι,νομίζουν πως κυβερνούν αυτόν τον τόπο και πουλάνε μπαρούφες γιά ιδεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 77 εθνικοτητες αλλα μονο στην Συρια γινεται πολεμος.. Ξυπνηστε

      Διαγραφή
    2. Στο Αφγανιστάν γίνεται πόλεμος από το 1980 , στο Ιράκ από το 1991 στο Κουρδιστάν από το 2001.Ξύπνα111

      Διαγραφή