Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΝΔ για τα επεισόδια στην Ειδομένη: Πού είναι η κυβέρνηση; Υπάρχει;



«Οι σημερινές βίαιες ενέργειες Δυνάμεων Ασφαλείας των Σκοπίων κατά προσφύγων και μεταναστών, που βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος, συνιστούν επικίνδυνο γεγονός», σημειώνει στη δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Την απουσία της κυβέρνησης από τα πρωτοφανή επεισόδια στα σύνορα της Ελλάδας και των Σκοπίων, στην Ειδομένη, μεταξύ δυνάμεων της γειτονικής χώρας και των προσφύγων που βρίσκονται εκεί, σημειώνει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.


Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει τη στάση των δυνάμεων ασφαλείας των Σκοπίων σε ελληνικό έδαφος, λέγοντας πως «συνιστούν επικίνδυνο γεγονός» και τονίζει την απουσία όλων των αρμοδίων και ιδιαίτερα των υπουργείων από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου:
«Οι σημερινές βίαιες ενέργειες Δυνάμεων Ασφαλείας των Σκοπίων κατά προσφύγων και μεταναστών, που βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος, συνιστούν επικίνδυνο γεγονός. Τις καταδικάζουμε κατηγορηματικά.

Τα πολύ ανησυχητικά γεγονότα στην Ειδομένη, τα οποία είχαν, ουσιαστικά, προαναγγελθεί, αποκαλύπτουν την πλήρη απουσία του ελληνικού κράτους από τμήμα ελληνικού εδάφους.

Που είναι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής; Που είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Που είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Που είναι το Υπουργείο Εξωτερικών; Που είναι η Κυβέρνηση; Υπάρχει;».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου