Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Παιχνιδότοπος στα πλαίσια του 6ου Open Air Party των Γιαννιjazz!


Τι κι αν τα σχολεία κλείνουν; Οι Γιαννιjazz είναι εδώ για να κάνουν τους μπόμπιρες να περάσουν 3 όμορφες ημέρες γεμάτες χρώμα, παιχνίδια, αστεροβόλτες, νότες και τραγούδια!

Για ακόμη μια χρονιά, η παρέα των Γιαννιjazz ετοιμάζει το πιο δροσερό τριήμερο εκδηλώσεων στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά! Ας δώσουμε ξανά "ζωή" στο πάρκο μας και ας το πλημμυρίσουμε και φέτος με αμέτρητα παιδικά χαμόγελα και γλυκές φωνούλες!



Από το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουνίου έως και το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουνίου (με μια μικρή μεσημεριανή διακοπή ώστε να φάμε, να κοιμηθούμε και να μαζεψουμε δυνάμεις...αλλά...και για να μην ξυπνήσουμε τους γείτονες από τα γέλια μας...) περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ζωγραφίσουμε, να ταξιδέψουμε ως το διάστημα με τους πυραύλους μας, να μάθουμε για τους πλανήτες και τα αστέρια, να γνωρίσουμε μεγάλους ζωγράφους μέσα από τα έργα τους, να γελάσουμε, να χρωματίσουμε τα πρόσωπά μας, να φτιάξουμε τα μοναδικά καπέλα μας, να δούμε μια κάμπια να μεταμορφώνεται σε πεταλούδα, να γίνουμε όλοι μια υπέροχη παρέα!


Το βραδάκι...την ώρα που πέφτει ο ήλιος και η διάθεσή μας ανεβαίνει κι άλλο, εκλεκτοί φίλοι-καλεσμένοι θα τριγυρίζουν στο θεατράκι, για να μας δείξουν τις σκανδαλιές και τα καμώματά τους!
Μας περιμένουν Τα 3 Γουρουνάκια, ο Καραγκιόζης που και φέτος μπαίνει σε νέες περιπέτειες, ένα τσίρκο αλλιώτικο από τ' άλλα, ο Αίσωπος με τους εκλεκτούς του φίλους και μια μουσικοθεατρική παράσταση που θα μας ξεσηκώσει και θα μας ταξιδέψει μακριά και...κρουστοφωνικά! ;)

Η είσοδος είναι δωρεάν, αρκεί να φοράτε το καλύτερό σας χαμόγελο και να είσαστε ή να νιώθετε όλοι παιδιά!

Το πρόγραμμα του 3ημέρου και πληροφορίες για το τι μαγικό σας περιμένει υπάρχει εδώ και περιμένει να το διαδώσετε!
https://www.facebook.com/events/248009582222692/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου