Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η ...κλινική περίπτωση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ από τα Γιαννιτσά.Δείτε τι προέβλεπε στο περσινό δημοψήφισμα.

Στα χρόνια που ασχολούμαστε όλοι με την πολιτική, έχουμε γίνει συχνά μάρτυρες αποτυχημένων προβλέψεων και εκτιμήσεων. Αυτό που συμβαίνει, όμως, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη δεν έχει προηγούμενο.Ο βουλευτής από τα Γιαννιτσά που εκλέγεται στην Α Θεσσαλονίκης είχε πάρει θέση πέρσι τέτοιες μέρες μέσω Facebook για το δημοψήφισμα και δεν φαντάζεστε πόσο μέσα έπεσε σε αυτές τις εκτιμήσεις. Δείτε κι εσείς:







 Όπως καταλάβατε λοιπόν, ο κ. Τριανταφυλλίδης έπεσε μέσα. Διότι και όσοι ψήφισαν «όχι», τελικά το έκανε «ναι» ο Τσίπρας και άρα έγιναν όλα αυτά που περιέγραψε... Άσχετο αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίστηκε από τα τηλεοπτικά πάνελ το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην έχοντας μούτρα να αντιμετωπίσει τους συναδέλφους του...

6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ είναι εκπρόσωπος του ελληνικού λαού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το ακόμα πιο εξευτελιστικό είναι ότι όποιος έχει υπομονή και ανατρέξει στο συγκεκριμένο προφίλ του στο facebook και πάει στις 3 Ιουλίου 2015 που το είχε ανεβάσει, θα διαπιστώσει ότι το επίμαχο post το έχει κατεβάσει. Τόσο ρόμπα μιλάμε ο συγκεκριμένος βουλευτής. ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και αυτός και όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα πρόβλεψε, μόνο που δεν μας είπε ότι θα τα εφάρμοζε η δικιά του κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ, των τραπεζιτών,των τοκογλύφων και του κεφαλαίου. Η πιο προδοτική, δωσιλογική και ανθελληνική κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Μια σπείρα σεσημασμένων απατεώνων, που πολύ σύντομα θα καταλήξουν εκεί όπου ανήκουν, στον άπατο βόθρο της πολιτικής ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή