Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας.Της συκοφαντικής επιστολής ...το ανάγνωσμα.



Ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για πρώτη φορά στα χρονικά συζητήθηκε εκτενώς μια ανώνυμη καταγγελία που ταχυδρομήθηκε σε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους στις αρχές του μήνα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις αλλαγές αντιδημάρχων και προέδρων. Στην αρχή της διαδικασίας και ως εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Πασσαλής ανάγνωσε μια
«περίεργη» καταγγελία δήθεν πολιτών της Καρυώτισσας και Γαλατάδων

Στο κείμενο αναφερόταν η καθυστέρηση υλοποίησης έργων αποχέτευσης και υποδείκνυε ως αυτουργό τον πρώην αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κ.Δεληγιαννίδη. Μάλιστα στην ανυπόγραφη επιστολή γινόταν λόγος για προσωπικό συμφέρον του πρώην αντιδημάρχου και εμπλοκή του στην κωλυσιεργία προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων.

 
Η απάντηση Δεληγιαννίδη.
 Μετά την ανάγνωση της κατάπτυστης επιστολής ο πρόεδρος αφού μίλησε για απολύτως συκοφαντική προσπάθεια σε βάρος του κ.Δεληγιαννίδη ,καταδίκασε την απόπειρα σπίλωσης του συναδέλφου του και έδωσε το λόγο στον άμεσα θιγόμενο. Ο κ.Δεληγιαννίδης στην
τοποθέτησή του έκανε λόγο για απέλπιδα προσπάθεια συμφερόντων να τον πλήξουν γιατί στην εικοσαετή και πλέον παρουσία του στην αυτοδιοίκηση ήταν πάντα ασυμβίβαστος και άτεγκτος.
  Ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στην εισαγγελέα Γιαννιτσών και ζήτησε μεταξύ άλλων το άνοιγμα όλων των λογαριασμών τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του. Επεσήμανε πως καμιά σχέση δεν έχει με τα δύο έργα για τα οποία γίνεται λόγος στην επιστολή, καθώς αυτά βρίσκονται στο στάδιο αξιολόγησης στην οικονομική επιτροπή ,στην οποία ούτε καν συμμετέχει! Άφησε να εννοηθεί πως συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα που στην αγωνία τους να πλήξουν το Δήμο ,επιτέθηκαν προσχηματικά στον ίδιο τη στιγμή μάλιστα που είχε αντικατασταθεί.


Ξεκάθαρη στήριξη απ’όλες τις παρατάξεις

  Καθολική στήριξη τόσο από την παράταξη του όσο κι από το σύνολο των άλλων συνδυασμών έλαβε στην συνέχεια της συζήτησης ο κ.Δεληγιαννίδης.Το λόγο έλαβαν διαδοχικά οι κ.Ελευθερίου, Καστερίδης, Πετρίδης και Παπαδοπούλου .Στις τοποθετήσεις τους έπλεξαν το εγκώμιο του κ.Δεληγιαννίδη και υπογράμμισαν πως πρόκειται για ένα ξεκάθαρα συκοφαντικό, κατευθυνόμενο και γεμάτο ψεύδη κείμενο που σε καμιά περίπτωση δεν έχει γραφεί από κατοίκους της περιοχής.
  

Στήριξη στο πρόσωπο του συναδέλφου τους, εκ μέρους της πλειοψηφίας, παρείχαν και οι κ.Μπαλτζίδης Κώστας και κ.Κουτσοκώστα Ζωή.Ο κ.Μπαλτζίδης με το γνωστό σε μεστότητα πολιτικό του λόγο ,ξεκαθάρισε πως η επιστολή ήταν απολύτως κατευθυνόμενη και ο συντάκτης ή η συντάκτριά του,είχε στόχο αφενός να πλήξει την τιμή και την υπόληψη του συναδέλφού του και αφετέρου να εκβιάσει τη δημοτική αρχή.




Η κ.Κουτσοκώστα αφού αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις που έπραξε με την ιδιότητα της νομικής συμβούλου του θιγόμενου,υπογράμμισε πως ο κ.Δεληγιαννίδης χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και εκτίμησης όλων καθώς είναι γνωστός για την εργατικότητά ,την εντιμότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα του.
 




Καταιγιστικός ο Δήμαρχος Πέλλας.

   Τελευταίος έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος Πέλλας κ.Γρηγόρης Στάμκος.Αφού κάλυψε πλήρως το στενό του συνεργάτη και τόνισε πως διακρίνεται για το ήθος και την εντιμότητά του όλα τα χρόνια που υπηρετεί το θεσμό ,καταδίκασε τους συντάκτες και έκανε λόγο για έκδηλη σκοπιμότητα.Στην αναφορά του επεσήμανε πως δεν είναι η πρώτη φορά που «κάποιοι» επιχειρούν να πλήξουν το κύρος της δημοτικής αρχής.

   Ο Δήμος Πέλλας και ο ίδιος στα χρόνια που διοικεί δεν ενέδωσε ποτέ.Αντίθετα υπηρέτησε το θεσμό με αυστηρή προσήλωση στις αρχές της διαφάνειας και της απόλυτης νομιμότητας.Γι αυτό άλλωστε έγινε και στόχος από συγκεκριμένα συμφέροντα.Ο κ.Στάμκος επεσήμανε πως η σκοπιμότητα της επιστολής είναι πασιφανής.Δεν ήθελαν να πλήξουν τον κ.Δεληγιαννίδη αλλά τη δημοτική αρχή και το θεσμό.
  Σε μια αποστροφή μάλιστα του λόγου του διαπίστωσε πως πιθανά κάποιοι μέσω της επιστολής και μιας ενδεχόμενης εμπλοκής της δικαιοσύνης   μέσω χρονοβόρων ανακριτικών διαδικασιών ,να επιδιώκουν το πάγωμα ή και την οριστική απώλεια των δύο έργων.
Η συζήτηση έκλεισε με την ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπο του κ.Δελληγιαννίδη και τη καταδίκη της συκοφαντικής επιστολής.

12 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΝΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάαα....Αυτός δεν μιλάει πια.Μόνο γράφει που και που.

      Διαγραφή
  2. Ο νεος χωροφυλαξ της δημοτικής αστυνομιας έπαθε ένα κοκομπλοκο παντως.Ήθελε να μείνει αναπάντητη η επιστολή για ευνόητους λογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ...ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΣΥ ΚΛΑΙΩ..ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑΜΚΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ή ΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.Ο ΔΕΝΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ.ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδα το βιντεο απο τη συνδριαση και την ομιλια μπαλτζιδη.μονο το ονομα της γνωστής πια χρονια τωρα σε κρυα βρυση και γιαννιτσα δεν ειπε .μαλλον δεν χρειαζονταν γιατι ολοι αυτην υπεδειξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ.ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ."ΕΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ" ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΝΥΜΑ.Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕ.Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΥΛΙΚΟΙ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ.ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΡΓΑ.ΜΕΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ.ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ.

      Διαγραφή
    2. esy omos eisai h xionati, ti doyleia exeis s ayto to paramythi ?

      Διαγραφή
  8. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ, ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ομορφότερη ξέρετε ποια ειναι...... δεν χρειαζεται καθρεφτη.Ομορφη,έξυπνη και.......πολλα ακομη ταλέντα αυτο το κορίτσι.Να μην σας την ματιαξουν να έχετε το νου σας γιατι μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή